The cookbook library
four centuries of the cooks, writers, and recipes that made the modern cookbook
Anne Willan
Kirjasarja: California studies in food and culture, osa 35
Tuote ei saatavilla
The cookbook library : four centuries of the cooks...
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Haetaan tuotteita...
Teosta "The cookbook library" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Haetaan...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
University of California Press
Sidosasu
ISBN
0520244001
9780520244009
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
englanti
Muut tekijät
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
s:884:"This gorgeously illustrated volume began as notes on the collection of cookbooks and culinary images gathered by renowned cookbook author Anne Willan and her husband Mark Cherniavsky. From the spiced sauces of medieval times to the massive roasts and ragoûts of Louis XIV’s court to elegant eighteenth-century chilled desserts, The Cookbook Library draws from renowned cookbook author Anne Willan’s and her husband Mark Cherniavsky’s antiquarian cookbook library to guide readers through four centuries of European and early American cuisine. As the authors taste their way through the centuries, describing how each cookbook reflects its time, Willan illuminates culinary crosscurrents among the cuisines of England, France, Italy, Germany, and Spain. A deeply personal labor of love, The Cookbook Library traces the history of the recipe and includes some of their favorites.";