Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Etusivu
Hae tuotteita
Kirjailijat
Kirjasarjat
Kauppiaat
Teoksen yleistiedot

The cookbook library

four centuries of the cooks, writers, and recipes that made the modern cookbook

Anne Willan

ISBN: 9780520244009
University of California Press • 2012
Kieli
englanti
Tuoteryhmät
-
Sidosasu
-
Sivumäärä
-
Muut tekijät
Mark Cherniavsky
Genret
Cookbooks
Aiheet
Cooking., History., keittokirjat, kirjahistoria, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, tapakulttuuri, kulttuurihistoria, historia, aateli, kutsut, illalliset, paasto, kotityö, taloudenhoito, Cooking
Esittely

s:884:"This gorgeously illustrated volume began as notes on the collection of cookbooks and culinary images gathered by renowned cookbook author Anne Willan and her husband Mark Cherniavsky. From the spiced sauces of medieval times to the massive roasts and ragoûts of Louis XIV’s court to elegant eighteenth-century chilled desserts, The Cookbook Library draws from renowned cookbook author Anne Willan’s and her husband Mark Cherniavsky’s antiquarian cookbook library to guide readers through four centuries of European and early American cuisine. As the authors taste their way through the centuries, describing how each cookbook reflects its time, Willan illuminates culinary crosscurrents among the cuisines of England, France, Italy, Germany, and Spain. A deeply personal labor of love, The Cookbook Library traces the history of the recipe and includes some of their favorites.";

Kirjasarjassa

California studies in food and culture, osa 35

Teosta ei ole tällä hetkellä saatavilla
Selaa

Etusivu

Kauppiaat

Kirjailijat

Kirjasarjat

Hae tuotteita

Ostoskori

Kirjaudu

Luo asiakastili

Asiakaspalvelu

Kirjaverkko Oy © 2022