Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Uusi asiakas

Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Antikvaarin asiakkaaksi, niin voit tehdä sen alla olevan lomakkeen kautta. Rekisteröityminen Antikvaariin on turvallista, lue rekisteriseloste.

Rekisteröityessäsi valitset itsellesi oman käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Laita ne itsellesi muistiin, sillä tarvitset niitä asioidessasi jatkossa sivuillamme. Seuraavan tilauksen yhteydessä yhteystietosi tulevat automaattisesti tilauksesi tietoihin. Voit myöhemmin myös muuttaa tietojasi itse kirjautumalla asiakastilillesi. Rekisteröitymisen edellytyksenä on, että hyväksyt Antikvaarin sopimusehdot. Tutustu siis sopimusehtoihimme ennen rekisteröitymistäsi Antikvaariin.

Antikvaari.fi ei koskaan luovuta asiakkaiden tietoja ulkopuolisille!

Asiakastiedot

Luo sähköpostiosoitteellasi antikvaari-tili. Täytä lomakkeen tiedot ja valitse tilillesi salasana. Suosittelemme käyttämään eri salasanaa, kuin mitä käytätä muissa palveluissa. Laita salasana muistiin, sillä tarvitset sitä asioidessasi jatkossa asiakastililläsi. Kun seuraavan kerran tilaat, yhteystietosi tulevat automaattisesti tilauksesi yhteyteen. Voit myöhemmin myös muuttaa tietojasi itse.

Sähköpostiosoitteesi toimii jatkossa palvelun käyttäjätunnuksena. Salasanan on oltava vähintään 6 merkkiä pitkä. Jos käytät isoja ja pieniä kirjaimia, sinun tulee myös jatkossa kirjautuessasi käyttää niitä.

Vähintään 6 merkkiä

* pakollinen kenttä

Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun sopimusehdot.