antikvaari_logo

Sopimusehdot

Yleistä

 1. Tämä sopimus sisältää www.antikvaari.fi kauppapaikan käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään kauppapaikkaan käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Antikvaari.fin ylläpitäjällä Kirjaverkko Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.
 2. Käyttöoikeus
  Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon kaupasta rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen tai täyttämällä omat tietonsa tilauksen yhteydessä. Antikvaarilla on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.
 3. Sopimuksen muuttaminen
  Kirjaverkko Oy:llä on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai Antikvaarin välityksellä käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua.
 4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
  Käyttäjä sitoutuu käyttämään Antikvaaria vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Antikvaarin käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.
 5. Antikvaarin vastuu ja rajoitukset
  Kirjaverkko Oy ei osallistu kaupankäyntiin millään tavalla, vaan se tapahtuu myyjien ja ostajien välillä suoraan myyjien antamia yhteydenottotietoja hyväksikäyttäen. Kirjaverkko Oy ei vastaa palvelun toimivuudesta, Antikvaarissa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta tai Antikvaarissa kaupattavien tai välitetävien tuotteiden ja palvelusten virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta. Kirjaverkko Oy:llä on oikeus, mutta ei velvollisuus tarkastaa ja muuttaa tai poistaa Antikvaarissa esitettävää materiaalia. Kirjaverkko Oy ei vastaa myöskään Antikvaarin yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä.
 6. Irtisanominen Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää Antikvaaria. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.
 7. Riitojen ratkaisu
  Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Porvoon käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Yleiset toimitusehdot

Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden tietojen yhteydessä internetissä osoitteessa www.antikvaari.fi. Tuotteen hinta on tilaushetkellä ko. tuotteen yhteydessä mainittu hinta. Hintoihin lisätään toimituskulut. Myyjäkohtaiset toimitusehdot löydät kunkin myyjän yhteystiedoista. Asiakas sitoutuu tutustumaan näihin ehtoihin ennen tilausta.

Tilaus

Asiakas saa tilauksestaan tilausilmoituksen ilmoittamaansa sähkäpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausilmoitusta, tilaus ei todennäkäisesti ole onnistunut, tai annetussa sähkäpostiosoitteessa on ollut virhe.

Sopimus

Osapuolia (tilaaja/toimittava kauppias=myyjä) sitova sopimus syntyy, kun asiakas/tilaaja on vahvistanut tilauksen.

Toimitus

Saatuan asiakkaalta maksun kokonaisuudessaan, myyjä toimittaa tilauksen asiakkaalle niin pian kuin mahdollista.

Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin seitsemän arkipäivää on myyjän niin pian kuin mahdollista ilmoitettava tästä asiakkaalle sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeellä. Asiakkaalla on tässä tapauksessa oikeus peruuttaa myöhästyvää tuotetta koskeva tilauksensa. Peruuttamisen on tapahduttava asiakkaan toimesta sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse viivytyksettä.

Maksuehdot

Kaikki toimitetut kirjat ovat myyjän omaisuutta kunnes kirjat on maksettu.

Maksu on suoritettava 14 päivän kuluessa. Maksun myöhästyessä myyjällä on oikeus lähettää muistutuslasku ja periä muistutusmaksu sekä viivästyskorkoa.

Muistutusmaksu ja viivästyskorko peritään kauppiaskohtaisesti.

Reklamointi

Tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain määräämä palautusoikeus. Tehtyyn tilaukseen sovelletaan etämyyntiehtoja. Jos muu kuin tilattu tuote toimitetaan tai jos tuote on vahingoittunut, asiakkaan on kohtuullisessa ajassa otettava yhteyttä myyjään ja ilmoitettava virheestä.
Linkki kuluttajansuojalakiin