Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sopimusehdot

Yleiset sopimusehdot

Tämä sopimus sisältää antikvaari.fi kauppapaikan käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään kauppapaikkaan käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Antikvaari.fi ylläpitäjällä Kirjaverkko Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.

Käyttöoikeus

Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon kaupasta rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen tai täyttämällä omat tietonsa tilauksen yhteydessä. Antikvaarilla on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

Sopimuksen muuttaminen

Kirjaverkko Oy:llä on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai Antikvaarin välityksellä käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Antikvaaria vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Antikvaarin käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.

Antikvaarin vastuu ja rajoitukset

Kirjaverkko Oy ei osallistu kaupankäyntiin millään tavalla, vaan se tapahtuu myyjien ja ostajien välillä suoraan myyjien antamia yhteydenottotietoja hyväksikäyttäen. Kirjaverkko Oy ei vastaa palvelun toimivuudesta, Antikvaarissa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta tai Antikvaarissa kaupattavien tai välitetävien tuotteiden ja palvelusten virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta. Kirjaverkko Oy:llä on oikeus, mutta ei velvollisuus tarkastaa ja muuttaa tai poistaa Antikvaarissa esitettävää materiaalia. Kirjaverkko Oy ei vastaa myöskään Antikvaarin yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä.

Irtisanominen

Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää Antikvaaria. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

Riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Porvoon käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.

Yleiset toimitusehdot

Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden tietojen yhteydessä internetissä osoitteessa antikvaari.fi. Tuotteen hinta on tilaushetkellä ko. tuotteen yhteydessä mainittu hinta. Hintoihin lisätään toimituskulut. Myyjäkohtaiset toimitusehdot löydät kunkin myyjän yhteystiedoista. Asiakas sitoutuu tutustumaan näihin ehtoihin ennen tilausta.

Tilaus

Asiakas saa tilauksestaan tilausilmoituksen ilmoittamaansa sähkäpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausilmoitusta, tilaus ei todennäkäisesti ole onnistunut, tai annetussa sähkäpostiosoitteessa on ollut virhe.

Sopimus

Osapuolia (tilaaja/toimittava kauppias = myyjä) sitova sopimus syntyy, kun asiakas/tilaaja on vahvistanut tilauksen.

Toimitus

Saatuan asiakkaalta maksun kokonaisuudessaan, myyjä toimittaa tilauksen asiakkaalle niin pian kuin mahdollista.

Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin seitsemän arkipäivää on myyjän niin pian kuin mahdollista ilmoitettava tästä asiakkaalle sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeellä. Asiakkaalla on tässä tapauksessa oikeus peruuttaa myöhästyvää tuotetta koskeva tilauksensa. Peruuttamisen on tapahduttava asiakkaan toimesta sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse viivytyksettä.

Maksuehdot

Kaikki toimitetut kirjat ovat myyjän omaisuutta kunnes kirjat on maksettu.

Maksu on suoritettava 14 päivän kuluessa. Maksun myöhästyessä myyjällä on oikeus lähettää muistutuslasku ja periä muistutusmaksu sekä viivästyskorkoa.

Muistutusmaksu ja viivästyskorko peritään kauppiaskohtaisesti.

Antikvaarin lahjakortti

Antikvaarin verkkokaupasta ostettava lahjakortti on sähköpostitse toimitettava digitaalinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä vain Antikvaari.fi-verkkokaupassa. Ostettavat lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Lahjakortin voimassaoloaika lukee lahjakortin toimittavassa sähköpostiviestissä. Lahjakortin voi käyttää yhdellä kertaa tai useammassa osassa.

Ostettavat lahjakortit eivät kuulu alennuskampanjoiden piiriin eikä niistä myönnetä alennuksia. Ostettavien lahjakorttien hintaa ei huomioida laskettaessa muita etuja tai alennuksia. Lahjakortti maksetaan oston yhteydessä Visma Payn maksupalvelussa. Maksuvaihtoehtoina ovat verkko- ja mobiilimaksut sekä yleisimmät maksukortit.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Tilauksen peruuntuessa lahjakortilta veloitettu summa palautetaan lahjakortin saldoon. Mikäli lahjakortin voimassaoloaika on tällaisessa tapauksessa kerennyt päättyä, lisätään lahjakortin voimassaoloaikaa kahdella kuukaudella. Kortin kadotessa ota yhteys asiakaspalveluumme, jolloin kadonnut lahjakortti voidaan toimittaa uudestaan samaan sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortin saldon sekä voimassaoloajan voi tarkistaa täältä: www.antikvaari.fi/lahjakortti/saldo

Huom! Lahjakortti ei toistaiseksi käy maksuvälineenä seuraavien kauppiaidemme tilauksiin: Finlandia Kirja ja Salpakirja Oy.

Verkkomaksut

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Asiakkaan pankkitietoja ei tallennetta Antikvaarin asiakasrekisteriin. Maksunsaajana verkkomaksuissa on Kirjaverkko Oy.

Lue lisää Visma Paysta: www.visma.fi/vismapay

Verkkomaksun voi valita maksutavaksi ostoskorissa kauppiaan "Maksutapa" vaihtoehdoista, mikäli kauppias on hyväksynyt verkkomaksut käyttöönsä. Kaikki Antikvaarin kauppiaan eivät hyväksy verkkomaksuja, jolloin maksaminen tapahtuu muulla valitulla tavalla.

Maksutavat verkkomaksulla

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku.

Fellow Yrityslasku - Markkinoiden helpointa B2B ostamista. Ostaminen Fellow Yrityslaskulla onnistuu lähes aina pelkkien yhteystietojen avulla, ilman vahvaa tunnistautumista. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustaman yrityksen välisen yhteyden. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Meillä on valmiina tiedossa yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisätty laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot. Lisäksi laskulta löytyy ALV-erittely.

Fellow Yrityslaskun normaali maksuaika on 14 vuorokautta. Halutessaan maksuaikaa voi pidentää jopa 60 vuorokauteen. Fellow Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Jos yrityksenne tarvitsee korkeamman luottorajan, voitte olla yhteydessä Fellow asiakaspalveluun. Fellow Yrityslaskun mahdollistaa Fellow Bank Oyj. Lisätietoja Fellow Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: www.fellowpankki.fi.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Reklamointi

Tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain määräämä palautusoikeus. Tehtyyn tilaukseen sovelletaan etämyyntiehtoja. Jos muu kuin tilattu tuote toimitetaan tai jos tuote on vahingoittunut, asiakkaan on kohtuullisessa ajassa otettava yhteyttä myyjään ja ilmoitettava virheestä.

Pe­ruut­ta­mi­soi­keus verk­ko­kau­pas­sa (KKV)