Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

historia

Antikvaari on kokenut ja arvostettu antikvariaatti ja nettidivari, joka tarjoaa laajan valikoiman käytettyjä ja uusia historiakirjoja. Meiltä löydät lukemattomia mielenkiintoisia teoksia eri aikakausilta ja aihealueilta, jotka tarjoavat syvällistä tietoa menneistä tapahtumista ja kulttuureista.

Historia-hakusanalla teemme kirjojen hakemisesta ja ostamisesta helppoa ja vaivatonta. Verkkokauppamme avulla voit selailla laajaa valikoimaamme, lukea kirjojen kuvauksia ja vertailla eri teoksia. Tarjoamme niin uusia kuin käytettyjä kirjoja, joten löydät varmasti juuri sinua kiinnostavia teoksia juhlittujen historiankirjoittajien sekä myös uudempien tekijöiden kretoimina.

Antikvaari tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa kirjoja suoraan myymälästämme. Mikäli haluat tutustua kirjoihin henkilökohtaisesti, voit vierailla viehättävässä kirjakaupassamme ja selata hyllyjämme. Henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivia historiateoksia, olitpa sitten tutkija, opiskelija tai historian ystävä.

Olipa historia kiinnostuksen kohteesi millainen tahansa, Antikvaarista löydät varmasti jotain mielenkiintoista ja opettavaista luettavaa. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä uusia tapoja tutkia menneisyyttä historian kirjojen avulla.

Kirjailijat

Teokset

Ladataan...