Rekisteriseloste
antikvaari.fi

Rekisterinpitäjä
Kirjaverkko Oy
c/o Loopy Oy
Reinolankatu 2
48600 Kotka, Finland
info@antikvaari.fi
Rekisteriasioista vastaava henkilö
Samuli Suikkanen
info@antikvaari.fi
Rekisterin nimi
Antikvaari.fi asiakas- ja tilausrekisteri
Rekisterin käyttötarkoitus
Asiakas- ja tilausrekisteri koostuu kolmesta rekisteristä:
  • Rekisteri asiakkaista sisältää tilauksen yhteydessä tallennetun asiakkaan nimen, sähköpostin, puhelinnumeron, laskutusosoitteen, toimitusosoitteen ja tarvittaessa saajan puhelinnumeron sekä tilaustiedot Antikvaari.fi-verkkokaupasta tilattujen tuotteiden ja Antikvaari.fi asiakastiedotteiden toimittamista varten.
  • Talletetut kirjahaut (puutelista) sisältää asiakkaan kirjahakulomakkeelle täyttämän nimen (vapaaehtoinen) ja sähköpostiosoitteen kirjahaulla löytyneestä kirjasta ilmoittamiseen
  • Rekisteri asiakastiedotteiden tilaajista sisältäää asiakkaan nimen ja sähköpostin Antikvaari.fi asiakastiedotteiden toimittamista varten.
Asiakas- ja tilausrekisterin tietosisältö
Asiakkaan nimi
Asiakkaan osoite
Asiakkaan puhelinnumero
Asiakkaan sähkäpostiosoite
Asiakkaan halukkuus vastaanottaa antikvaari.fiin tiedotteita
Asiakkaan käyttäjätunnus Antikvaari.fi-palveluun
Asiakkaan salasana Antikvaari.fi-palveluun
Asiakkaan tilaukset
Talletetut kirjahaut-rekisterin tietosisältö
Asiakkaan nimi
Asiakkaan sähköpostiosoite
Rekisteri asiakastiedotteiden tilaajista
Asiakkaan nimi
Asiakkaan sähköpostiosoite
Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan oma ilmoitus ja Antikvaari.fi tilausjärjestelmä
Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta asiakassuhteen syntymisen yhteydessä.

Asiakastiedotteen tilaajarekisterin tiedot saadaan asiakastiedotteen tilauslomakkeesta, jonka asiakas halutessaan täyttää ja lähettää. Tiedotteiden tilaaja voi milloin tahansa muuttaa ja täydentää tai poistaa tietoja asiakastiedotteen tilausvahvistuksen ja uutiskirjeen mukana olevasta linkistä.

Asiakkaan osoitetietoja käytetään vain tilaamiseen ja niiden toimittamiseen, laskuttamiseen sekä niihin liittyvään asiakaspalveluun. Henkilätietoja luovutetaan Antikvaari.fi palveluun kuuluville kauppiaille tuotteiden asiakkaille toimittamista varten.

Säännänmukset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: Henkilätietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.
Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää antikvaari.fiin pääkäyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Kirjaverkko Oy:n hallinnoimalla salasanasuojatulla palvelimella Suomessa.
Tietosuojaan liittyvät kysymykset
Jos haluat lisätietoja tietosuojasta ja rekisteriselosteeseemme liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä rekisterin pitäjän osoitteella (sivun ylälaidassa).