Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Kirjailija Tapani Ruokanen / Antikvaari.fi

Kirjailija/tekijä

Tapani Ruokanen

Hae viimeksi lisättyjä tuotteita tekijältä Tapani Ruokanen

Ehdotettu tuote

Katso kaikki teokset

Teoksia ei saatavilla

Teokset

Ei näytettäviä teoksia

Etsi kirjailijaa

Hae kirjailijoita Antikvaarin kirjailijahaun avulla tai katso tämän hetken suosituimmat kirjailijat selatuimpien tarinankertojien alta. Voit etsiä suosikkikirjailijasi ja nähdä kirjailijasivun kautta helposti, mitä kirjailijan tuotteita Antikvaarissa on saatavilla. Kirjailijahaulla löydät kaikki suosituimmat suomalaiset ja ulkomaiset kirjailijat, jännityskirjailijat, romantiikan kirjailijat, naiskirjailijat, tietokirjailijat sekä lasten- ja nuortenkirjailijat.

Huom! Kaikkia Antikvaarissa myytäviä tuotteita ei valitettavasti vielä välttämättä löydy kirjailijasivuilta. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy kirjailijasivuilta, niin haethan tuotetta myös hakukoneellamme.

Siirry hakukoneeseen

  • Kirjoita hakeaksesi kirjailijota...

Kirjailija Tapani Ruokanen / Antikvaari.fi

Tapani Ruokanen

Tapani Ruokanen käsittelee yleisimmin aiheita

Aasia, Aceh, Indonesia, Jugoslavia, Kosovo, Namibia, Nobelin palkinnot, Ruokanen, Tapani., Suomi, joukkoviestimet, kansainvälinen politiikka, kansainväliset järjestöt, kansainväliset suhteet, konfliktit, lähetystyö, media, poliittinen historia, poliittiset kriisit, presidentinvaalit, päiväkirjat, päätoimittajat, rauhanneuvottelut, toimittajat, yhteiskunnallinen asema, yhteiskunnalliset vaikuttajat

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kirjallisuuspalkinnot

Finlandia

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022