Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suolistovallankumous

näin suolistobakteerit vahvistavat aivojasi

Soki Choi

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suolistovallankumous : näin suolistobakteerit vahv...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suolistovallankumous" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9510441783

9789510441787

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

Kimchi och kombucha, suomi

Esittely

Uusin tutkimustieto suoliston ja aivojen yhteydestä. Suoliston, sen bakteerien ja aivojen yhteyden ymmärtäminen on ollut lääketieteen tutkimuksen läpimurtoja viime vuosina. Tutkija Soki Choi kertoo kiehtovalla ja luotettavalla tavalla alustavista tutkimustuloksista suoli-aivoakselin saralla sekä siitä, miten suolistobakteerit vaikuttavat niin aivoihin kuin psyykkiseen terveyteen. Choi tarjoaa vinkkejä siihen, miten kuitupitoinen ruoka ja hyvät bakteerit voivat vahvistaa vastustuskykyä ja aivojen terveyttä. Alustavat tutkimustulokset viittaavat siihen, että ne voivat myös vähentää stressiä, ahdistusta ja masennusta ja kohentaa alzheimer- ja autismipotilaiden vointia. Terveellisemmän elämän alkuun pääsee vaikkapa kirjan resepteillä, joilla valmistat hyviä bakteereita pullollaan olevia korealaista hapankaalia kimchiä ja fermentoitua kombucha-juomaa.

Aiheet

aivot

terveys

suolisto

suolistomikrobisto

ravinto

ruoansulatus

bakteerit

terveysvaikutukset

henkinen hyvinvointi

probiootit

ruoanvalmistus

kimchi

kombucha

ruokaohjeet