Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tiedot

Julkaisija

Kirjapaja

Vuosi

2009

Kieli

suomi

Sivut

158

Sidosasu

Nidottu

Tuoteryhmät

-

Muut tekijät

Timo Nisula

Aiheet

300-luku, 400-luku, kirjeet, kirjeenvaihto, kirkkoisät, naiset, naisen asema, usko, armo, avioliitto, teologia, kristinusko, varhaiskristillisyys

Teoksen yleistiedot

Kirjeitä sisarille

Augustinus

Kirjapaja • 2009

ISBN: 9789516078451

Esittely

Millainen oli kirkkoisä Augustinuksen suhde naisiin? Miten Augustinus kirjoittaa naisille surusta, elämästä tai uskosta? Entä miehen ja naisen välisestä suhteesta ja avioliitosta? Augustinuksen kirjeitä ei ole aiemmin suomennettu laajempana kokonaisuutena. Nyt julkaistava yhdentoista värikkään kirjeen kokoelma avaa uudenlaisia näkymiä Augustinukseen hengen miehenä, teologina, kirjoittajana ja jopa satiirikkona. Augustinus kirjoittaa naisille näiden henkilökohtaisiin elämäntilanteisiin: veljen kuoleman tuomaan suruun, leskeksi jäämisen yksinäisyyteen ja sairauden tuomaan murheeseen. Timo Nisula ja Anni Maria Laato ovat laatineet teokseen taustoittavan johdannon. Nousiaisissa asuva FM, TM Timo Nisula työskentelee nuorisopappina Turussa. Hän on työskennellyt myös tutkijana Helsingin yliopiston systemaattisen teologian laitoksella. Turkulainen TT, FM Anni Maria Laato on sekä dogmatiikan dosentti että latinan kielen lehtori Åbo Akademissa.

Tuotteet

Teosta "Kirjeitä sisarille" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kirjallisuuspalkinnot

Finlandia

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022