Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Keskittymiskyvyn elvytysopas

Minna Huotilainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Keskittymiskyvyn elvytysopas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Keskittymiskyvyn elvytysopas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tuuma

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9524518651

9789524518659

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Etkö pysty enää keskittymään? Poukkoiletko pikkuhommasta toiseen ja huomaat tehneesi jotain ilman että ajatus on ollut lainkaan mukana? Tautiisi on turvallisia lääkkeitä. Vaikket enää pystyisikään lukemaan kokonaista kirjaa, tämän kirjan pystyt kyllä. Ja samalla elvytät kuolemankielissä olevan keskittymiskykysi! Aivot muovautuvat sen mukaan, minkälaisia päätöksiä teemme joka päivä. Aivotutkijat Minna Huotilainen ja Mona Moisala ovat koonneet kirjaan keskittymiskyvyn kannalta olennaiset asiat aivojen toiminnasta. He annostelevat potilaille juuri oikeanlaisia lääkkeitä, joiden avulla pahimmankin säätäjän keskittymiskyky elpyy.

Aiheet

toiminnanohjaus (organisaatiot)

keskittymiskyky

keskittyminen

toiminnanohjaus (psykologia)

havainnointi

tarkkaavaisuus

havaitseminen

muisti (kognitio)

aivot

hyvinvointi

läsnäolo

tietoinen läsnäolo

menetelmät

työ

työhyvinvointi

psykologia

psyykkinen kuormittavuus

palautuminen