Karjalainen keittokirja
Pirkko Sallinen-Gimpl
Tuote ei saatavilla
Karjalainen keittokirja
Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!
Haetaan tuotteita...
Teosta "Karjalainen keittokirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.
Samankaltaiset tuotteet
Haetaan...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Tammi
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9513115402
9789513115401
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
4. painos 2007. Karjalan keittiö on ollut - ja on edelleen - runsas ja monipuolinen. Siinä tuntuvat vahvoina venäläiset vaikutteet. Karjalassa keittiön keskipiste on ollut uuni. Siellä ovat paistuneet monenlaiset leivät, kukot, piirakat, kakkarat, pyöröt ja kukkoset ja leivonnan jälkilämmössä hautuneet mehevät uunipotit, joista koko Suomessa tunnetaan karjalanpaisti. Kasviksia ja sieniä on Karjalassa vanhastaan käytetty monipuolisemmin kuin muualla Suomessa. Tekijä on laatinut perinneruoista nykysovelluksia, jotka onnistuvat sähköhellalla kerrostalon keittiössäkin. Tuttujen karjalaisruokien lisäksi mukana on runsaasti paikallisia erikoisuuksia. Kirjassa esitellään myös karjalaista kulttuuria, tapoja ja juhlia. Ilmestyy syyskuussa.