Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tiedot

Julkaisija

Otava

Vuosi

2013

Kieli

suomi

Sivut

-

Sidosasu

-

Tuoteryhmät

-

Muut tekijät

Tuula Kojo

Aiheet

Leila, fikt., sähkökirjat, psykologiset romaanit, yhteiskunnalliset romaanit, Suomi, 2010-luku, monikulttuurisuus, lähiöt, Itä-Helsinki, kapinointi, nuoret, identiteetti, etsintä, ahdasmielisyys, uskonto, äidit, islamilainen kulttuuri, tavat, koulukiusaaminen, solidaarisuus, ystävät, ystävyys, tytöt, järjestetty avioliitto, uhkakuvat, vanhempi-lapsisuhde, siskot, maahanmuuttajat, isät, muslimit, kaupungit, Helsinki

Teoksen yleistiedot

Itämaa

Johanna Holmström

Otava • 2013

ISBN: 9789511268420

Esittely

Muslimiksi kääntyneen suomalaisäidin ja maahanmuuttajaisän tyttärien ei ole helppo löytää omaa paikkaansa Leilan ja Samiran suomenruotsalainen äiti haluaisi kasvattaa tytöistä har taita musliminaisia, joille Koraani on totuus ja itsensä koristelu kauhistus. Maahanmuuttajaisä on omassa uskossaan maallistunut, mutta tarkka tyttäriensä maineesta. Kaikilla muillakin kotilähiössä tuntuu olevan mielipide siitä, mihin tyttöjen tulisi elämässään pyrkiä. Yläasteikäinen Leila piiloutuu hupparinsa sisään, vaikka äiti tyrkyttää hijabia. Isosisko Samira rääväsuisine kavereineen on Leilan tuki ja turva. Samira haluaa jättää taakseen itäisen lähiön ja vanhempien arvot, mutta harva on valmis hyväksymään hänen etenemisensä elämässä. Kun Samira tutustuu skinijengin jäseneen Piteriin, ilmassa on alusta asti räjähdysherkkä lataus. Sitten Samiralle tapahtuu jotakin kauheaa, ja Leila jää odotusten, paheksunnan ja huhupuheiden ristituleen yksin.

Tuotteet

Teosta "Itämaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kirjallisuuspalkinnot

Finlandia

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022