Tervetuloa Antikvaariin

Antikvaari tuo lukuisten antikvariaattien ja alan kauppiaiden pursuavat kirjahyllyt lähemmäs innokkaita lukijoita, vannoutuneita keräilijöitä ja alan uusia harrastajia. Palvelussamme on jo yli miljoona kirjaa ja keräilytuotetta, jotka odottavat löytäjäänsä.

Tutustu ennen tilaamista sopimusehtoihimme, jotka sisältävät antikvaari.fi-palvelun käyttöön liittyvät ehdot. Tarkemmat myyjäkohtaiset ehdot näet tilauksesi yhteydessä tai myyjän tiedoista kauppiaat-välilehdeltä.

Tuotteiden hakeminen ja tuotetiedot

Kirjojen ja muiden aarteiden etsiminen onnistuu Antikvaarissa helposti. Hakukoneemme on räätälöity löytämään hakemaasi kirjaa tai kirjoja suuresta tietokannasta. Erilaisia hakuehtoja täyttämällä ja niitä yhdistämällä saa tarkempia hakutuloksia, joita voi lajitella teoksen nimen, tekijän nimen, lisäyspäivän tai hinnan mukaan.

Kirjan tuotetiedoista löydät tarkemmat tiedot tuotteesta, mahdolliset lisätiedot, toimitusehdot ja tiedot kauppiaasta. Tuotetietojen alta löydät myös linkin, jota painamalla pääset katsomaan saman kauppiaan muita myynnissä olevia kirjoja ja muita tuotteita. Toimitusmaksuissa voi usein säästää, kun tilaa useamman tuotteen kerralla samalta kauppiaalta.

Kirjojen tuotetietojen alta löydät lisäksi tuote-ehdotuksia samankaltaisista kirjoista. Näin voit löytää lisää uusia ja mielenkiintoisia kirjoja luettavaksi. Tuote-ehdotuksissa voi esiintyä myös samoja kirjoja, jotka ovat eri antikvariaateilla myynnissä mahdollisesti eri hintaan tai eri kuntoluokituksella.

Tilaaminen ja toimitusehdot

Antikvaari mahdollistaa ostamisen yhdellä tilauksella kerralla usealta eri antikvariaatilta. Sinun ei tarvitse vahvistaa eri kauppiaiden tilauksia erikseen, vaan tilaus hajautetaan automaattisesti kullekin antikvariaatille. Muista huomioida kuitenkin toimitusehdot ja -maksut, jotka ovat aina kauppiaskohtaisia. Kukin antikvariaatti lähettää tilauksen tuotteet erikseen.

Tilauksen tuotteet maksetaan aina kauppiaskohtaisesti kullekin antikvariaatille erikseen. Kukin antikvariaatti lähettää tilauksen maksutiedot asiakkaalle, ja maksu hoidetaan asiakkaan ja kauppiaan välillä.

Ongelmia tilauksen kanssa?

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen kanssa, ota yhteyttä siihen kauppiaaseen, jolta olet tilauksen tehnyt. Tilausviesteissä olevasta linkistä voit lähettää viestejä suoraan kauppiaalle. Mikäli et löydä tilausilmoitusta tai -vahvistusta sähköpostistasi, voi tilauksen yhteydessä antamassasi sähköpostiosoitteessa olla virhe. Jos olet jo rekisteröitynyt Antikvaariin, niin kirjaudu omalle asiakastilillesi, ja löydät tiedot tilauksistasi sieltä. Kauppiaiden yhteystiedot löytyvät myös kauppiaat-välilehdeltä, jossa on listattuna kaikki Antikvaarissa toimivat kauppiaat ja antikvariaatit.

Kirjaverkko Oy ylläpitää Antikvaarin järjestelmää, mutta kaikki liiketoimintaan liittyvät asiat ovat aina myyjän ja ostajan välistä kaupantekoa. Tämän takia on tärkeää olla yhteydessä ensisijaisesti aina myyjään, jos ilmenee jotain ongelmia.

Jos et saa yhteyttä kauppiaaseen, laita sähköpostia asiasta osoitteeseen kauppa@antikvaari.fi. Kerro sähköpostissa mahdollisimman tarkat tiedot ongelmastasi.

Antikvaari.fi myy kirjasi verkossa - liity Antikvaarin kauppiaaksi

Antikvaari on Suomen ylivoimaisesti suurin antikvaaristen kirjojen kauppapaikka. Tarjoamme vaivattoman ja edullisen tavan aloittaa verkkokauppa antikvaaristen tuotteiden parissa. Antikvaarin kauppiaaksi voivat liittyä kaikki kirjoja tai muita antikvaarisia tuotteita myyvät yritykset. Tehtyämme palvelusopimuksen yrityksesi ja Antikvaarin välillä, lähetämme sinulle käyttäjätunnuksen, jolla pääset syöttämään kirjoja ja muita tuotteita myyntiin. Lisäämäsi tuotteet tulevat myyntiin Antikvaarin verkkosivuille, ja voit reaaliajassa seurata sekä hoitaa tilauksiasi.

Olemme Antikvaarissa tehneet päivittämisen ja verkkokauppasi käytön mahdollisimman helpoksi. Aikaa vievin osuus on edelleen kirjojen syöttö tietokantaan. Mikäli olet jo aikaisemmin tallentanut luettelosi digitaalisessa muodossa johonkin tietokantaan tai tiedostoon, niin todennäköisesti voimme liittää aineistosi helposti Antikvaariin myyntiin. Tallennus ja päivitykset tapahtuvat suoraan verkossa.

Katso hinnat hinnastosivultamme.

Mahdollistamme kauppiaille ja antikvariaateille tehokkaan myyntikanavan helposti sekä edullisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Yleiset Antikvaarin toimintaan liittyvät kysymykset ja kommentit voi lähettää meille sähköpostitse kauppa@antikvaari.fi. Yksittäisiin tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voi lähettää suoraan kauppiaalle, jonka tuotteesta tai tilauksesta on kyse.

Kirjaverkko Oy
Lasimestarintie 5
48600 KOTKA
Finland

kauppa@antikvaari.fi