Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hakuohjeet

Kaikkia alla mainittuja hakukriteerejä voi yhdistellä hyvin monella eri tavalla, jotka selviävät vain kokeilemalla. Tee erilaisia hakuja ja etsi oma tapasi löytää hakemasi tuotteet.

Tekijä

Tekijän nimellä voi hakea esimerkiksi silloin, kun etsii jonkun tietyn tekijän teoksia. Mikäli hakutuloksia tulee paljon, voi hakua tarkentaa lisäämällä eri hakukriteerejä, esimerkiksi valitsemalla tuoteryhmän tai lisäämällä nimike-hakukenttään teoksen nimi. Mikäli haku ei onnistu esimerkiksi kirjoitusvirheen takia, ehdottaa hakukone tällöin sellaisia tekijöitä, joiden nimet ovat lähellä hakemaasi tekijän nimeä. Mikäli ehdotuksista löytyy hakemasi nimi, voit suorittaa uuden haun painamalla kyseistä hakukoneen ehdottamaa tekijää.

Nimike

Mikäli etsit jotakin tiettyä teosta, niin voit kirjoittaa teoksen nimen tai osan siitä nimike-hakukenttään. Voit tarkentaa hakutuloksia lisäämällä esimerkiksi teoksen tekijän nimen tekijä-hakukenttään tai valitsemalla muista hakukentistä tarkentavia hakukriteerejä. Mikäli et muista tarkasti etsimäsi kirjan nimeä, niin voit hakea myös silloin nimikehaulla. Nimike-hakukenttään voi kirjoittaa vain osan nimestä, jolloin hakukone hakee kaikki kyseisen merkkijonon sisältävät teokset. Esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään merkkijonon ”kell”, niin saadut hakutulokset sisältävät kaikki ne teokset, joiden nimessä merkkijono esiintyy. Tällaisia voivat olla esimerkiksi "Kenelle kellot soivat", "Kell' onni on" ja "Sukellusveneissä jäämerellä".

ISBN

Mikäli tiedossasi on kirjan ISBN, voit hakea sillä lisäämällä sen ISBN-hakukenttään. Tätä ei kuitenkaan ole merkitty kaikille kirjoille, joten silloin on hyvä hakea myös muilla hakuehdoilla, mikäli hakutuloksia ei ISBN-tunnisteella löydy.

Tuoteryhmä

Voit hakea tuotteita tuoteryhmäkohtaisesti, jos haluat vaikka selailla tarjontaa tietynlaisista kirjoista. Voit kirjoittaa tuoteryhmä-hakukenttään sinua kiinnostavan tuoteryhmän tai kirjaimia siitä, jolloin hakukenttä ehdottaa sopivaa tuoteryhmää. Voit myös valita tuoteryhmälistauksesta haluamasi tuoteryhmän avaamalla valikon. Mikäli tuoteryhmää ei valita, hakukone hakee kirjoja annetuilla hakuehdoilla kaikista tuoteryhmistä.

Myyjä

Mikäli haluat hakea kirjoja vain antikvariaatilta, voit kirjoittaa myyjä-hakukenttään kyseisen kauppiaan nimen tai kirjaimia siitä, jolloin hakukenttä ehdottaa sopivaa myyjää. Voit myös avata valikon ja etsiä sen kauppiaan, kenen kirjoja haet. Mikäli myyjää ei valita, hakukone hakee kirjoja annetuilla hakuehdoilla kaikkien myyjien tarjonnasta. Mikäli olet tullut hakusivulle jonkun kauppiaan omien sivujen kautta, on kyseinen kauppias todennäköisesti jo valmiiksi valittuna hakukoneen myyjä-hakukentässä. Näin voit hakea vain tämän kauppiaan kirjoja. Kaikkien kauppiaiden kirjoja pääset hakemaan poistamalla valitun kauppiaan myyjä-hakukentästä painamalla sen perässä olevaa ruksia.

Kustantaja

Kirjoita kustantaja-hakukenttään hakemasi kustantajan nimi tai valitse se avautuvasta valikosta. Hakutuloksissa näkyvät kaikki ne teokset, joiden kustantajaksi hakemasi kustantaja on merkitty.

Painovuosi

Hae tuotteita painovuoden perusteella. Voit hakea esimerkiksi 1990 luvulla julkaistuja ja painettuja tuotteita kirjoittamalla hakuehdoksi "199*". Huom! Kaikille tuotteille ei ole asetettu painovuotta. Pelkällä painovuodella hakeminen ei ole mahdollista, vaan haku tarvitsee lisäksi jonkun toisen hakuehdon.

Aihesana

Voit hakea tuotteita aihesanalla, joita kauppias on asettanut tuotteelle. Haussa voi käyttää vain yhtä aihesanaa kerrallaan. Tuotteeseen liitetyt aihesanat näet aina tuotesivulta ja voit käyttää niitä myös linkkeinä hakuun etsiäksesi muita vastaavan aihesanan sisältäviä tuotteita. Huomioithan, että aihesanalla haku ei vastaa hakua tuotteen nimellä tai tekijällä!

Kieli

Voi hakea kirjoja myös kielen perusteella. Valitse kielivalikosta haluamasi kieli, jolloin hakutuloksissa on valitun kielisiä teoksia. Kielen valinnan voi ottaa pois valitsemalla kielivalikosta ylimmäisen eli tyhjän valinnan.Huom. Kaikkien kirjojen ja teosten tietoihin ei välttämättä ole merkitty kieltä, jolloin hakutulos ei ole täydellinen.

Kuntoluokitus

Hakuehtoja voi tarkentaa valitsemalla tietyn kuntoluokituksen. Voit valita kuntoluokituksen asteikolla K1–K5 tai valitsemalla kaikki.

K5 – uusi (K5– - uudenveroinen)
K4 – erinomainen
K3 – hyvä
K2 – tyydyttävä
K1 – kehno

Päivärajaus

Voit rajata hakutuloksia päivärajauksella, mikäli haluat nähdä vain uusimpia tuotelisäyksiä. Voit rajata viimeksi myyntiin tulleita kirjoja yhden vuorokauden tarkkuudella aina 10 päivään saakka. Mikäli haluat pidemmän aikavälin tuotelisäykset, voit valita 20 tai 30 vuorokauden aikana lisätyt kirjat. Valitse haluamasi aika liu’uttamalla valintaa. Esimerkiksi valinnalla ”4”, hakutulokset näyttävät vain viimeisten neljän (4) vuorokauden aikana myyntiin tulleet tuotteet.