Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Harry Potter

maaginen maailma : Tylypahka, Viistokuja ja muut ihmeelliset paikat

Jody Revenson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Harry Potter : maaginen maailma : Tylypahka, Viist...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Harry Potter" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523210351

9789523210356

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sisältää irrotettavan kartan ja irrallisen lehtisen. Tylypahka, Azkaban, Taikaministeriö... Harry Potterin unohtumattomat paikat ovat monin tavoin yhtä rakastettuja kuin itse henkilöhahmot. Harry Potter - Maaginen maailma vie kiehtovalle retkelle Harry Potter -kirjojen ja -elokuvien maailmaan. Tapahtumapaikkojen seikkaperäiset esittelyt tarjoavat ennennäkemättömiä luonnoksia, konseptikuvia, valokuvia kulissien takaa, stillkuvia elokuvista ja muita elokuvanteon salaisuuksia Warner Bros -yhtiön arkistoista. Irrotettava Viistokuja kartta - kopio Vuotavan noidankattilan lavasteissa käytetystä versiosta - ja Tylypahkan maalauksia sisältävä lehtinen täydentävät tätä ainutlaatuista teosta.

Aiheet

Rowling, J. K.

Harry Potter -kirjat.

Harry Potter -elokuvat.

fantasiaelokuvat

elokuvat

Iso-Britannia

historia

lavasteet

fiktiiviset paikat

fiktiiviset henkilöt

elokuvaus

filmatisointi

fantasiakirjallisuus

lastenkirjallisuus