Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Etusivu
Hae tuotteita
Kirjailijat
Kirjasarjat
Kauppiaat

Keltainen kirjasto

Yleisimmät teemat

fantasiakirjallisuus, jännityskirjallisuus, kaunokirjallisuus englanninkielinen kirjallisuus käännökset, psykologiset romaanit, romaanit

Yleisimmät aiheet

New York, Yhdysvallat, aikakausiromaanit, etsintä, ihmissuhteet, isät, kaupungit, kirjailijat, kuolema, miehet, muistelmat, muistot, naiset, novellit, perheromaanit, pikkukaupungit, pojat, rakkausromaanit, yhteiskunnalliset romaanit

Esittely

Keltainen kirjasto on Tammen kirjasarja, jossa julkaistaan käännöskirjallisuutta. Ensimmäinen teos, Alan Patonin Liian myöhään vesipääsky, ilmestyi vuonna 1954. Sarja sisältää yhteensä yli 400 kirjaa.

Keltaisen kirjaston perusti Tammen vuonna 1982 eläkkeelle jäänyt toimitusjohtaja Jarl Hellemann. Teossarjassa on 29 Nobel-palkittua kirjailijaa, joista muutamien teoksia on ilmestynyt sarjassa jo vuosia ennen palkinnon myöntämistä.

Sarjassa ilmestyy vuosittain 7–10 teosta. Kirjoista on tullut keräilykohteita, mikä on nostanut pienempinä painoksina ilmestyneiden teosten hintoja antikvaarisissa kirjakaupoissa. Uusia painoksia ilmestyy suosituista teoksista jatkuvasti, mutta keräilijät arvostavat juuri varhaisempia painoksia. Vuodesta 2009 alkaen sekä uudempia että vanhempia sarjan teoksia on julkaistu Keltaisina Pokkareina.

Kieli

suomi, englanti

Ladataan...

Etsi kirjasarjaa

Etsitkö jotain tiettyä kirjasarjaa tai puuttuuko sinulta jonkin kirjasarjan yksittäinen teos? Antikvaarissa voi nyt etsiä kirjasarjoja hakukentän avulla tai selailla tämän hetken haetuimpia kirjasarjoja. Antikvaarin sivuilta löydät suosituimmat kirjasarjat, etsit sitten novellikokoelmaa, tietosanakirjasarjaa, sarjakuvasarjaa, salapoliisikirjasarjaa tai monia muita kirjasarjoja.

Huom! Kaikkia Antikvaarissa myytäviä tuotteita ei valitettavasti vielä välttämättä löydy kirjailijasivuilta. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy kirjailijasivuilta, niin haethan tuotetta myös hakukoneellamme.

Siirry hakukoneeseen

  • Kirjoita hakeaksesi kirjasarjoista...

Selaa

Etusivu

Kauppiaat

Kirjailijat

Kirjasarjat

Hae tuotteita

Ostoskori

Kirjaudu

Luo asiakastili

Asiakaspalvelu

Kirjaverkko Oy © 2022