Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

fiktio

Tervetuloa Antikvaariin, verkossa toimivaan nettidivariin ja antikvariaattiin! Etsit sitten käytettyjä tai uusia kirjoja, meiltä löydät laajan valikoiman fiktiivisiä teoksia eri genreistä.

Antikvaari on täydellinen paikka kirjojen ystäville, jotka arvostavat vanhoja ja käytettyjä teoksia. Tarjoamme laajan valikoiman klassikkoja, harvinaisia painoksia sekä uniikkeja julkaisuja, joita et todennäköisesti löydä enää muualta. Jos sinulla on harvinainen kirjatoive, voit luottaa siihen, että meidän kauttamme se voi toteutua.

Lisäksi tarjoamme myös uusien kirjojen valikoiman. Työskentelemme yhteistyössä useiden kustantajien ja kirjailijoiden kanssa, joten voit aina löytää uusimmat julkaisut meidän valikoimistamme. Olipa sitten kyseessä dekkari, romantiikka, scifi tai historiallinen fiktio, meiltä löydät varmasti jotain kiinnostavaa luettavaa.

Meillä on myös helppo tapa ostaa kirjoja. Verkkosivustomme avulla voit suodattaa valikoimaa kätevästi eri hakusanoilla, kuten kirjailijan nimen, teoksen nimen tai genren perusteella. Voit myös selata suosituimpia kirjoja tai tutustua uutuuksiin ja alennuksiin. Kun olet löytänyt haluamasi teokset, voit tilata ne suoraan netistä ja saat ne toimitettuna kotiovellesi.

Liittyessäsi Antikvaarin jäseneksi saat myös mahdollisuuden seurata suosikkipainosten ja kirjailijoiden uusimpia julkaisuja sekä saada tarjouksia ja alennuksia sähköpostitse. Jäsenenä pääset nauttimaan erikoispalveluistamme, kuten harvinaisten kirjojen huutokaupoista ja rajoitettujen painosten tilauksista.

Tervetuloa Antikvaariin, fiktion ystävän paratiisiin! Löydät meiltä käytetyt ja uudet kirjat vaivattomasti netistä ja pääset nauttimaan lukumatkoista eri maailmoihin. Tutustu valikoimaamme ja osta jo tänään uusia seikkailuja omaan kirjahyllyysi.

Kirjailijat

Teokset

Ladataan...