Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Kirjailija Pekka Malvela / Antikvaari.fi

Kirjailija/tekijä

Pekka Malvela

Hae viimeksi lisättyjä tuotteita tekijältä Pekka Malvela

Ehdotettu tuote

Katso kaikki teokset

Teoksia ei saatavilla

Teokset

Ei näytettäviä teoksia

Etsi kirjailijaa

Hae kirjailijoita Antikvaarin kirjailijahaun avulla tai katso tämän hetken suosituimmat kirjailijat selatuimpien tarinankertojien alta. Voit etsiä suosikkikirjailijasi ja nähdä kirjailijasivun kautta helposti, mitä kirjailijan tuotteita Antikvaarissa on saatavilla. Kirjailijahaulla löydät kaikki suosituimmat suomalaiset ja ulkomaiset kirjailijat, jännityskirjailijat, romantiikan kirjailijat, naiskirjailijat, tietokirjailijat sekä lasten- ja nuortenkirjailijat.

Huom! Kaikkia Antikvaarissa myytäviä tuotteita ei valitettavasti vielä välttämättä löydy kirjailijasivuilta. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy kirjailijasivuilta, niin haethan tuotetta myös hakukoneellamme.

Siirry hakukoneeseen

  • Kirjoita hakeaksesi kirjailijota...

Kirjailija Pekka Malvela / Antikvaari.fi

Pekka Malvela

Pekka Malvela käsittelee yleisimmin aiheita

Kymenlaakso, Kymenlaakson ammattikorkeakoulu., Kymmenedalen, aluekehitys, ammattikorkeakoulut, asiantuntijuus, forskning och utveckling, hiljainen tieto, hyvinvointi, logistiikka, mentorointi, nuoret, oppimisympäristö, terveyskasvatus, tietoverkot, tutkimus- ja kehittämistoiminta, tutkiva oppiminen, työelämä, työelämäyhteydet, vastuullisuus, verkko-oppiminen, virtuaalitodellisuus, yhteistyö, yrkeshögskolor, öljyntorjunta

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022