Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Kirjailija Jussi V. Koivisto / Antikvaari.fi

Kirjailija/tekijä

Jussi V. Koivisto

Hae viimeksi lisättyjä tuotteita tekijältä Jussi V. Koivisto

Ehdotettu tuote

Katso kaikki teokset

Teoksia ei saatavilla

Teokset

Ei näytettäviä teoksia

Etsi kirjailijaa

Hae kirjailijoita Antikvaarin kirjailijahaun avulla tai katso tämän hetken suosituimmat kirjailijat selatuimpien tarinankertojien alta. Voit etsiä suosikkikirjailijasi ja nähdä kirjailijasivun kautta helposti, mitä kirjailijan tuotteita Antikvaarissa on saatavilla. Kirjailijahaulla löydät kaikki suosituimmat suomalaiset ja ulkomaiset kirjailijat, jännityskirjailijat, romantiikan kirjailijat, naiskirjailijat, tietokirjailijat sekä lasten- ja nuortenkirjailijat.

Huom! Kaikkia Antikvaarissa myytäviä tuotteita ei valitettavasti vielä välttämättä löydy kirjailijasivuilta. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy kirjailijasivuilta, niin haethan tuotetta myös hakukoneellamme.

Siirry hakukoneeseen

  • Kirjoita hakeaksesi kirjailijota...

Kirjailija Jussi V. Koivisto / Antikvaari.fi

Jussi V. Koivisto

Jussi V. Koivisto käsittelee yleisimmin aiheita

Culture, Erikoisbibliografiat, Finland, Helsingin kauppakorkeakoulu, International cooperation, Japan, Japani, Johtaminen, Kansainvälinen yhteistyö, Kauppakorkeakoulut, Kulttuuri, Management, Schools of economics, Special bibliographies, Suomi, johtaminen, kansainväliset yritykset, kulttuurienvälinen tutkimus, kulttuurierot, liike-elämä, liikkeenjohto, management, opetusohjelmat., yrityskulttuuri

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022