Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Etusivu
Hae tuotteita
Kirjailijat
Kirjasarjat
Kauppiaat

Vilikka Oy

Keuruu

Osoite

Samuli Rantasentie 4, 42700 Keuruu

suomi

Yhteystiedot

myynti@vilikka.fi

0400692146

Y-tunnus

2612826-4

Aukiolo

Myymälämme on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10.00 - 17.00 ja lauantaisin 10.00 -15.00. Käyntiosoite on Samuli Rantasentie 4 , 42700 Keuruu

Toimitusvaihtoehdot
  • Nouto
    Toimituskulut € 0,00

    Nouto liikkeestä aukioloaikoina

  • Toimitus Suomeen
    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot
  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Ajankohtaista

Tullessasi noutamaan yrityksemme antikvaarissa myynnissä olevia kirjoja, pyydämme siitä ilmoituksen vuorokautta aikaisemmin sähköpostiosoitteeseemme. Suurin osa kirjoistamme on varastoitu muualle kuin kivijalkamyymäläämme.

Tietoa kauppiaasta

Vilikka Oy on vanhoja tavaroita ja kirjoja arvostava yritys. Yrityksellämme on kivijalkamyymälä Keuruulla.

Toimitusehdot

Vahvistamme tilauksenne sähköpostilla. Ilmoitamme tilinumeron sekä erittelemme kohteen summan ja postimaksun. Maksun saavuttua tilillemme postitamme tuotteen. Postimaksuina käytämme 31.3.2022 voimaan tulleita posti- ja pakettimaksuja. Kirjemaksut 1,95 € - 3,90€ ja postipakettimaksut 5,20 € (alle 3 cm paksu ) tai 5,90 € (yli 3 cm paksu maksimi paino 35 kg) Postipaketti itsepalveluna pakettiautomaattiin 5,90 euro. R-paketti toimituksen hinta on 6,90 €. Normaalisti vahvistamme tilauksenne kahden vuorokauden sisällä tilauksesta. Ellette saa meiltä vahvistusviestiä, otathan meihin yhteyttä. Toimitamme tilauksia vain kotimaahan.

Tiedot päivitetty 4/13/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Selaa

Etusivu

Kauppiaat

Kirjailijat

Kirjasarjat

Hae tuotteita

Ostoskori

Kirjaudu

Luo asiakastili

Asiakaspalvelu

Kirjaverkko Oy © 2022