Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kristillisen Kirjan Ystävät ry

Riihimäki

Yhteystiedot

kristillisenkirjanystavatry@gmail.com

0440788774

Y-tunnus

2584285-3

Osoite

Uranuksenkatu 4 B 19, 11130 Riihimäki

Suomi

Aukiolo

Yhdistyksellämme ei ole liiketilaa.

Toimitusvaihtoehdot

 • Toimitus Suomeen

  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

 • Toimitus perille

  Toimituskulut € 5,00

  Toimitus kotiinkuljetettuna

Maksuvaihtoehdot

 • Ennakkomaksu

  Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tietoa kauppiaasta

Yhdistyksellä ei ole liiketilaa, ainoastaan varasto Helsingissä. Kirja-asiamies asuu Riihimäellä ja käsittelee tilaukset sekä hakee maksetut kohteet n. kerran viikossa varastolta.


Kristillisen Kirjan Ystävät ry on perustettu vuonna 2012 ja sen tarkoituksena on edistää kristillisen kirjallisuuden harrastusta ja koota harrastajat yhteiseen toimintaan. Kristillisen Kirjan Ystävät ry hoitaa vapaaehtoisvoimin verkkokaupan toimintaa. Meillä ei ole myymälää joten hoidamme kaikki tilaukset postin välityksellä. Tällä toiminnalla yhdistys pyrkii kattamaan toimitilansa vuokrat ja muut toiminnasta aiheutuvat kulut. Johtuen vapaaehtoistoiminnasta tilauksilla on noin viikon toimitusaika maksun näkymisestä tilillämme. KOTISIVUMME OSOITTEESSA www.kkyry.fi Käy tutustumassa ja anna palautetta. FACEBOOK www.facebook.com/kkyry

Kauppiaan toimitusehdot

Toimitamme tilaukset ennakkomaksua vastaan. Lähetämme tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarpeelliset tiedot maksamista varten.


Toimitusaika noin viikko riippuen siitä ovatko tilauksen kirjat kirja-asiamiehen kotona Riihimäellä vai varastossa Helsingissäl.


Toimituskulut Suomeen: kaikkien tilausten toimituskulut 5 €


Kirjastoja ja julkisyhteisöjä laskutamme. Laskutuslisä 2 €


Emme toimita postiennakkolähetyksiä!


Ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa (omalla kustannuksellaan) tuote 14 vuorokauden kuluessa maksun saapumisesta jolloin kauppasumma palautetaan.

Toimitusehdot päivitetty 11/16/2022

Ajankohtaista

Olemme mukana Helsingin Kirjamessuilla 27.-30.10.2022

osastomme löytyy osoitteesta 7b131! Tervetuloa pokkeamaan!


Päivitetty 10/25/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022