antikvaari_logo

Antikvaarin kauppiaat

Antikvariaatti Vihreä Planeetta, Helsinki

Ajankohtaista

Nettikauppamme valikoima on erillinen, varsinaiset myyntituotteemme löydät liikkestämme. Kivijalkakaupassamme on tarjolla n.15 000 nimikettä, joita ei löydy verkkokaupastamme.
Toimitukset joko postitse tai noutamalla Hakaniemen liikkeestämme.
Lähetyskulut ovat kaikille kotimaan tilauksille 6,50 euroa. Emme peri yli 80 euron kotimaan tilauksista postikuluja.
Käytämme Postin SmartShip-järjestelmää, joka täyttää postitoimipaikan automaattisesti postinumeron mukaan. Varmistattehan, että antamanne postinumero on oikea. Muuten lähetykset eivät löydä perille.
Kuntoluokka K3 tarkoittaa, että kirja on käytetty, mutta hyväkuntoinen. Siinä saattaa olla esimerkiksi omiste tai edellisen omistajan nimi.

Tietoa kauppiaasta

Antikvariaatti Vihreä Planeetta on helsinkiläinen yleisantikvariaatti, jonka valikoimaan kuuluu kaikenlainen kirjallisuus. Liike sijaitsee Hakaniemessä ja on avoinna arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Nettikauppamme valikoima on erillinen, varsinaiset myyntituotteemme löydät liikkeestämme. Kivijalkakaupassamme on tarjolla n. 15 000 nimikettä, joita ei löydy verkkokaupastamme. Sisarliikkeitämme ovat Antikvariaatti Punainen Planeetta (Harjutori 12, Helsinki) ja Antikvariaatti Oranssi Planeetta (Hämeentie 95, Helsinki). Meidät löydät myös Facebookista!

Toimitusehdot

Tilisiirroissa merkitkää maksun saajaksi Vihreä Planeetta.

Mikäli olette valinneet toimitustavaksi noudon liikkeestä, älkää maksako tuotetta ennakkoon. Maksu vasta noudon yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla.

Toimitukset tilauksille joko postitse tai noutamalla Hakaniemen liikkeestämme.

Lähetyskulut ovat kaikille kotimaan lähetyksille 6,50 euroa. Yli 80 euron kotimaan tilauksista emme peri postikuluja.

Postitus 1-2 kertaa viikossa.

Pidämme tuotteita varattuina 14 vrk.

Emme vastaa tuotteiden palautuksesta aiheutuvista kuluista. Noutamaton paketti ei ole palautus. Naissä tapauksissa hyvitämme ainoastaan kirjojen hinnan, emme postikuluja.

Käytämme Postin SmartShip-järjestelmää, joka täyttää postitoimipaikan automaattisesti postinumeron mukaan. Varmistattehan, että antamanne postinumero on oikea. Muuten lähetykset eivät löydä perille.


Tilaattehan haluamanne kirjat yhdellä kertaa. Emme valitettavasti pysty yhdistämään erillisiä tilauksia, sillä se ruuhkauttaa kaikkien tilauksiemme käsittelyä ja toimitusta.

Tiedot päivitetty 7/16/2021