Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Etusivu
Hae tuotteita
Kirjailijat
Kirjasarjat
Kauppiaat

Helsingin Antikvariaatti

Helsinki

Yhteystiedot

kablix@gmail.com

Y-tunnus

2221492-3

Aukiolo

Vain nettimyynti 247

Toimitusvaihtoehdot
 • Toimitus Suomeen
  Toimituskulut € 5,30

  Kirjan lisätiedoissa oleva toimituskululuokka ei ole enää käytössä vaan kotimaan toimituksille toimituskulu on kiinteä 5,30 €.

 • Ulkomaat
  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Ulkomaan toimitus

Maksuvaihtoehdot
 • Verkkomaksu

  kevin. -maksupalvelu

 • Lasku

  VAIN kirjastoille ja julkishallinnolle

Ajankohtaista

HUOM! Ei postituksia kesätauon aikana 30.6-14.7.22.

Tilattujen ja maksettujen kirjojen postitukset normaalisti 2 kertaa viikossa. Toimitusaika voi olla n. 1-5 päivää maksun saapumisesta, joka voi olla 0-2 päivää maksupankista riippuen. Oma tilimme on Osuuspankissa. Tähän lisäksi Postin toimitusaika, joka voi olla 2-7 päivää.. Edellinen tiivistettynä: nopein mahdollinen toimitusaika maksupäivästänne laskien on 3-4 päivää, normaali on 5-7 päivää ja joskus jopa 10-12 päivää. Jos tilauksellanne on erityinen kiire, mainitkaa se tilauksen lisätiedoissa.

Tietoa kauppiaasta

Helsingin antikvariaatti on v. 2008 perustettu antikvariaatti, joka toimii nyt vain netissä. Kirjavalikoimamme on painottunut tietokirjallisuuteen, mm. Karjala, Lappi, Viro, Suomen historia, sota, paikallishistoria, sukututkimus, kielitiede, lähisukukansat, ortodoksia, ikonit, taide. Ei myymälää, vain nettimyynti. Ostamme tietokirjoja, lähinnä paikallishistoria, sukututkimus ja sotahistoria (joukko-osastohistoriikit).

Toimitusehdot

EI MYYMÄLÄÄ, VAIN NETTIMYYNTI. Hintoihin lisätään toimituskulut 5,30 € (Toimituskululuokat A, AA, B, C ja D sekä ilman luokka olevat).. Kirjat toimitetaan ennakkomaksun jälkeen Postin kirjeenä tai pakettina. Tarvittaessa laskulla: vain kirjastot, julkishallinto, kirjakaupat (lisätiedot: tietokirjat@tie.to ) We deliver books almost around the world. Foreign orders: Bank Transfer or PayPal (PayPal, add 4% to total).

Tiedot päivitetty 6/30/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Selaa

Etusivu

Kauppiaat

Kirjailijat

Kirjasarjat

Hae tuotteita

Ostoskori

Kirjaudu

Luo asiakastili

Asiakaspalvelu

Kirjaverkko Oy © 2022