Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Arkadia International Bookshop

Helsinki

Yhteystiedot

liisa.bourgeot@arkadiabookshop.fi

0503251829

Y-tunnus

1008415-6

Osoite

Nervanderinkatu 11, 00100 Helsinki

Suomi

Aukiolo

Tue-Fri 12 am - 7 pm, Sat 12pm - 6pm. Otherwise by appointment.

Ti-pe klo 12-19, la 12-18. Myös sopimuksen mukaan.

 

Toimitusvaihtoehdot

 • Nouto

  Toimituskulut € 0,00

  Nouto liikkeestä aukioloaikoina

 • Toimitus Suomeen

  Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

  Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

 • Ennakkomaksu

  Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

 • Noudettaessa

  Käteisellä noudettaessa

Tietoa kauppiaasta

Arkadia on suuri kansainvälinen antikvariaatti, joka toimii myös tilana erilaisille kulttuuritapahtumille. Internetvalikoimamme painottuu suomen- ja ruotsinkielisiin kirjoihin, mutta itse liikkeestämme löydät suuren valikoiman kirjoja niin englanniksi kuin monilla muillakin kielillä.


Arkadia is a large second-hand bookshop, and a venue for a wide range of events. We specialize in books in English, and carry books in many other languages (French, Spanish, Swedish, Russian, German, Japanese...) as well. We offer space for tranquility, writing and thought. We also have a chapel, a piano, a pool table and much else that is appealing.

 

Kauppiaan toimitusehdot

1. Tilattuasi tuotteen saat Antikvaari.fi:ltä automaattisen sähköpostivahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta.

2. Lähetämme kirjan sinulle niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin yleensä kirjakaupan aukioloaikojen puitteissa. Lähetys saattaa siten tapahtua 1-3 päivän viiveellä.

3. Saat varmistusviestin, kun kirja on lähetetty. Tuossa viestissä ilmoitetaan tilinumeromme ja viite, jolla maksu tulee suorittaa. Kokonaishinta kattaa kirjan hinnan (alv 0%) ja ja postimaksun. Käytämme Postin hinnoittelua, ja kirjat lähetetään joko kirjeenä tai pakettiautomaatin kautta. Yleisimmin lähetysmaksu on 4-8 euroa.

 

Ajankohtaista

Myös nouto paikan päältä mahdollinen! Heinäkuun aukioloaikamme ovat ti-pe klo 12-19 ja lauantaisin 12-18. Liikkeemme osoite on Nervanderinkatu 11, Helsinki.


Jos tulet noutamaan kirjan liikkeestä, mutta et tee erillistä tilausta järjestelmän kautta, ilmoitathan meille etukäteen, jotta voimme noutaa sen varastosta valmiiksi.

 

Päivitetty 7/7/2022

Kauppiaan uusimmat tuotteet

Katso kaikki

Etsi kauppiaita

Antikvaarissa toimii lukuisia antikvaaristen tuotteiden kauppiaita. Voit etsiä listasta tiettyä antikvariaattia ja kauppiasta kirjoittamalla hakukenttään tai selaamalla listaa sivulla alaspäin. Valitse listasta kauppias avataksesi tarkemmat tiedot kauppiaasta. Kappiaan tiedoista voi helposti tarkistaa kauppiaan yhteystiedot, antikvariaatin sijainnin mahdollista tilauksen noutoa varten tai toimitusehdot, jotka ovat kauppiaskohtaisia. Kauppiaan tiedoista pääsee selaamaan kauppiaskohtaisesti myös viimeksi lisättyjä tuotteita. Näkymä avautuu hakukoneeseen, jossa voi halutessaan tarkentaa hakuehtoja.

Antikvaari.fi

Etusivu

Asiakaspalvelu

Kirjailijat

Kirjasarjat

Kampanjat

Isänpäivä

Joulu

Hae tuotteita

Kirjaverkko Oy © 2022