Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ford Focus 2005-2010

korjausopas

Martynn Randall

Kirjasarja: Alfamer, osa S302

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ford Focus 2005-2010 : korjausopas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ford Focus 2005-2010" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Alfamer

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524721600

9789524721608

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja vie lukijan yli satavuotiseen linja-autoilun historiaan. Sen vaikeaan ja villiin alkutaipaleeseen. Sota-aikaan häkäpönttöineen ja pula-aikoineen. Sitä seuranneeseen nousukauteen, jossa alati kasvava henkilöautojen lukumäärä on aiheuttanut omat haasteensa. Kuvituksessa on käytetty osin alkuperäisiä kuvia ja mainoksia sekä osin tapahtumista kuvattua museokalustoa. Kirjassa on mm. korirakentamisesta, eri tehtaista sekä liikennöitsijöistä. Kirjassa on n. 200 kuvaa. Matti ja Mikko Hiittu ovat kirjoittaneet historiikkeja henkilöautoista, kuorma-autoista ja maansiirtokoneista sekä nuorille suunnatut kirjat maansiirtokoneista ja pelastusajoneuvoista. Heidän kynästään on lähtöisin myös kirja Kierrätysmateriaalit kesämökkirakentamisessa.

Aiheet

korjausoppaat

Ford (automerkki)

autot

korjaus

huolto