Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vireyttä vuosiin viisailla valinnoilla

Hanna Partanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vireyttä vuosiin viisailla valinnoilla

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vireyttä vuosiin viisailla valinnoilla" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Nutrifilia Hanna Partanen

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9529326459

9789529326457

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ikääntyessä menetämme lähes puolet lihasmassastamme, mikä vaikuttaa ratkaisevasti toimintakyymme. Ratkaisevia muutoksia terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn turvaamiseksi voidaan vielä tehdä keski- ja eläkeiässä. Koskaan ei ole liian myöhäistä omaksua parempia elämäntapoja ja saada lisää vireitä vuosia! Kolmannessa kirjassaan Hanna pureutuu ravitsemuksen lisäksi myös unen, stressin ja liikunnan moninaisiin vaikutuksiin terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäjinä. Hanna valaisee miksi ikääntyessä proteiinin tarve kasvaa ja miksi monet keski-ikäiset naiset ovat rasvakammoisia. Kirja sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä ja haastaa lukijan pohtimaan kannattaako yli 50-vuotiaana enää laihduttaa. Hanna antaa perustietoa kansansairauksistamme ja niiden hoidosta elämäntavoilla. Kirjan loppuun on koottu reseptejä nopeista arjen pelastajista, hieman terveellisimmistä herkuista sekä tuhdeista ruoista aliravitsemuksen ehkäisyyn. Kirja on helppolukuinen ja kansantajuinen teos jokaisen luettavaksi. Ikääntyneet lukijat on huomioitu suurentamalla tekstin kokoa ja käyttämällä selkeitä kuvia havainnollistamaan mahdolliset muutoskohteet. Hanna Partanen on terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hanna on tullut monille tutuksi tvohjelmista Olet mitä syöt ja Synnittömän hyvää. Nykyisin hän pitää ravitsemusterapian vastaanottoa pääkaupunkiseudulla ja on suosittu kouluttaja sekä luennoitsija. Pipo ei kiristä tätä rempseää savolaista ja Hannan suosikkilausahdus onkin: "Kokonaisuus ratkaisee!" Hannan edelliset kirjat: Kyytiä kiloille : arjen pienillä valinnoilla (WSOY 2009), Olet Mitä Syöt (WSOY 2006).

Aiheet

terveys

hyvinvointi

liikunta

painonhallinta

ikääntyminen

vanheneminen

terveydenhoito

ravitsemus

uni

stressi

ennaltaehkäisy

ruokaohjeet

ikääntyneet