Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jeesus

Tom Holmén

Kirjasarja: Kristinuskon vaikuttajat

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jeesus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jeesus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510313025

9789510313022

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja kuvaa yleistajuisesti, mitä tieteellisen tutkimuksen keinoin voidaan sanoa Jeesus Nasaretilaisena tunnetusta historian henkilöstä. Kirja ei pohdi hengellisiä eikä uskon kysymyksiä. Historian Jeesus oli Palestiinan juutalainen, ammatiltaan rakentaja ja käsityöläinen. Julistajaksi hän ryhtyi noin kolmikymmenvuotiaana. Tästä alkanut parin viimeisen vuoden ajanjakso on hänen elämästään tunnetuin. Opetuksessaan hän ammensi luovasti juutalaisesta traditiosta, mutta käänsi sen käsitteet välillä jyrkästikin päinvastaisiksi. Jeesus opetti paljon vertauksin. Kuitenkin erityisesti teot ja sanoma kuuluivat yhteen hänen julistuksessaan - jopa niin pitkälle, että hän saattoi mahduttaa siihen myös kuolemansa. Jeesuksen seuraajat vakuuttuivat pian siitä, että Jumala oli herättänyt hänet kuolleista. Tutkimus ei voi tulkita Jeesusta tästä näkökulmasta. Siksi tieteen ja uskon johtopäätösten välinen ero huipentuu Jeesuksen kuoleman tulkinnassa. Jeesus julkaistaan WSOY:n uudessa kirjasarjassa Kristinuskon vaikuttajat. Teologian tohtori Tom Holm$/en on Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Helsingin Yliopistossa sekä Åbo Akademissa.

Aiheet

Jeesus Kristus.

Raamattu.

eksegetiikka

tekstikritiikki