Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Katastrofin ainekset

opas taloyhtiön remonttiviestintään

Katleena Kortesuo

Kirjasarja: Hallitus ja isännöitsijä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Katastrofin ainekset : opas taloyhtiön remonttivie...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Katastrofin ainekset" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kiinteistöalan kustannus

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9516853552

9789516853553

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Oletko joutunut keskelle taloyhtiön remonttia, jossa tieto ei kulje ja asukkaat ovat kärttyisiä? Oletko saanut joskus negatiivista palautetta osakkailta, vaikka remontti on sujunut loistavasti? Jos vastasit kyllä, tämä kirja on kirjoitettu juuri sinulle. Kirja auttaa viestimään remontin aikana onnistuneesti ja selkeästi niin, että asukkaat saavat varmasti tarvittavat tiedot remontin kulusta. Taloyhtiön remonttiviestintää tarkastellaan kirjassa niin suunnittelun kuin toteutuksenkin kannalta. Huomion kohteina ovat sujuvan viestinnän ominaisuudet ja kanavat, remonttiviestinnän käytännön toteutus sekä kriisiviestinnän käyttö poikkeustilanteissa. Kirjassa annetaan runsaasti esimerkkejä ja vinkkejä siihen, millainen viestintä puree ja mitä ei kannata tehdä. Oppaan kirjoittaja Katleena Kortesuo on kokenut ja suosittu viestintäalan kouluttaja sekä tietokirjailija.

Aiheet

oppaat

viestintä

asunto-osakeyhtiöt

tiedotus

remontti

korjausrakentaminen

kriisiviestintä

lainsäädäntö