Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vegeä

herkullista & helppoa vegaaniruokaa jokaiseen keittiöön

Paula Heinonen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vegeä : herkullista & helppoa vegaaniruokaa jokais...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vegeä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523211870

9789523211872

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Yhä useampi haluaa kokkailla täysin kasvispohjaista ruokaa. Vegeä-kirjassa vegaaniruokabloggaaja Paula Heinonen jakaa omat suosikkireseptinsä kesäisissä tunnelmissa. Kaikki reseptit soveltuvat myös ympäri vuoden valmistettavaksi pienillä muutoksilla. Kirjasta löytyy kaikkea aamupala-ideoista, ronskiin grillaukseen ja makeisiin lopetuksiin. Reseptit ovat rentoja ja helposti lähestyttäviä eikä aineksia tarvitse mittailla otsakurtussa onnistuakseen. Ohjeiden toteuttaminen onnistuu myös loistavasti vaatimattomimmissa olosuhteissa kuten mökillä ja monessa ohjeessa on tehosekoittimella huristelu vaihdettu käsivoimiin. Kirjasta löytyy kokeiltavaa niin sekasyöjille kuin pitkän linjan vegeillekin. Tule siis kokeilemaan miten toimii burgeri mustapapupihvin kanssa ja kuinka upotetaan muhkea kesäkurpitsa suklaakakkuun!

Aiheet

ruokaohjeet

veganismi

kasvisruoat

ruoanvalmistus

kasvisravinto