Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mindfulness masennuksen hoidossa

Zindel V. Segal

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mindfulness masennuksen hoidossa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mindfulness masennuksen hoidossa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522602361

9789522602367

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

Tämä klassikkoaseman saavuttanut bestseller-kirja on tutustuttanut tuhannet lukijat, niin maallikot kuin ammattipsykologit, tutkitusti toimivaan, mindfulnessiin pohjautuvaan kognitiiviseen terapiaan masennuksen hoidossa. Varsin vaikuttava kirjoittajakaarti käy askel askeleelta läpi miksi ja miten mindfulness-harjoitukset ja niiden yhdistäminen kognitiiviseen terapiaan, on edistänyt toipumista masennuksesta ja estänyt sen uusiutumisen. Kirjassa on myös ohjeita niin omakohtaiseen mindfulness-harjoittamiseen kuin ryhmien vetämiseen. Mukana on myös psykologeille ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjemonisteita ja lisäksi runsas ilmainen verkkoaineisto. Mindfulness masennuksen hoidossa kokoaa yksiin kansiin kaiken tarvittavan, mikä liittyy mindfulnessiin, ja paljastaa vuosikausien tutkimustulokset, jotka todistavat täysin kiistatta, kuinka merkittävää mindfulness on nykyiselle psykologialle ja kuinka tehokas se on psyykkisten sairauksien hoidossa.

Aiheet

kognitiivinen terapia

masennus

hoitomenetelmät

tietoinen läsnäolo