Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mike Tyson

tyly totuus

Mike Tyson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mike Tyson : tyly totuus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mike Tyson" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510405205

9789510405208

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Mike Tyson kertoo tarinansa rystysiään säästämättä. Mietiskelijä, Broadwayn vetonaula, tappelupukari, konna. Mike Tyson on uhmannut ympäristön odotuksia kolmena vuosikymmenenään julkisuuden valokeilassa. "Olin raskaansarjan kaikkien aikojen nuorin maailmanmestari. Olin jättiläinen, uudestisyntynyt Aleksanteri Suuri. Tyylini oli kiivas, puolustukseni horjumaton. Ja minä olin raivokas. On käsittämätöntä, miten suuruudenhulluksi huono itsetunto ja valtava ego voivat miehen saada." Tysonin brutaalia loistoa nyrkkeilykehissä varjosti holtiton käytös niiden ulkopuolella. Vuosia jatkunut juhliminen, nyrkkitappelut ja oikeusjutut vaativat veronsa vuonna 2003, kun jo tuomitusta rikollisesta tuli vararikon tehnyt lurjus, joka päätyi lukemattomien talk show -vitsien aiheeksi. Mutta Tyson taisteli tiensä takaisin huipulle. Mies, joka myönsi kerran olevansa koukussa kaikkeen, sai lopulta otteen elämästään, itsekunnioituksestaan ja perheestään. Tysonin matka on ollut hurja, mutta liki käsittämätöntä on se viisaus, jolla hän kykenee kaiken jälkeen elämästään kertomaan.

Aiheet

Tyson, Mike.

muistelmat

nyrkkeilijät

Yhdysvallat

urheilijat

nyrkkeily

ammattiurheilu

maailmanmestarit