Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Galaktiset taistelut

Daniel Wallace

Kirjasarja: Star Wars

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Galaktiset taistelut

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Galaktiset taistelut" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510392065

9789510392065

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Star Wars

Esittely

Kun keisari Palpatine varustaa Galaktisen tasavallan kaikkien aikojen mahtavimman taisteluaseman, sith-lordien voitto näyttää varmalta. Mutta sotaa ei ole voitettu niin kauan kuin jossain vielä taistellaan. Ja aina löytyy sankareita, jotka ovat valmiita uhmaamaan ylivoimaista vihollista¿ Star Wars: Galaktiset taistelut on lyömätön selviytymisopas nuorille jedikokelaille, jotka haluavat oppia Galaktisen historian tärkeimmistä taisteluista, niiden voitoista ja tappioista, sotureista ja tehtävälleen omistautuneista kapinallisista.

Aiheet

Star wars, elokuva.

Tähtien sota, elokuva.

fiktiiviset henkilöt

taistelut

fiktiiviset paikat

sotakalusto

avaruusalukset

elokuvat

Tähtien sota

tieteiselokuvat