Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kyllä tästä selvitään

toivoa ja apua ahdingon aikoihin

Max Lucado

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kyllä tästä selvitään : toivoa ja apua ahdingon ai...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kyllä tästä selvitään" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

P.Päivärinta-seura

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

952475651X

9789524756518

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jumala on aina kanssamme. Hänen käsissään kipeimmistäkin kokemuksista voi koitua hyvää sekä meille että muille. Tämä ilmenee kirjassa Joosefin elämän kautta. Lisäksi Lucado kertoo paljon esimerkkejä saman totuuden näkymisestä aikamme ihmisten elämässä. Lucadon kirjoittajanääni on leppoisa ja ystävällinen. Hänestä alkaa vääjäämättä pitää, ja häneen alkaa luottaa lukemisen edetessä. Kirjaa onkin mahdoton lukea vain etäisen, objektiivisen tarkkailijan silmin, kun Lucado vuodattaa vastustamattomasti rohkaisua ja lohdutusta.

Aiheet

Joosef,

Jaakobin poika.

elämäntaito

kärsimys

vaikeudet

selviytyminen

kaitselmus

esikuvat

Raamatun henkilöt

raamatuntulkinta