Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pekka Töpöhäntä urheilukilpailuissa

Gösta Knutsson

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pekka Töpöhäntä urheilukilpailuissa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pekka Töpöhäntä urheilukilpailuissa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512039745

9789512039746

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Olethan sinä tietenkin kuullut juttuja Pekka Töpöhännästä? Pekka Töpöhännällä ei ole häntää, semmoinen töpö vain. Sen hännän puraisi poikki rotta silloin, kun Pekka oli vielä pelkkä Pekka ja pikkuinen ja asui maalla. Kun Pekka muutti sitten kaupunkiin, niin muut kissat alkoivat heti tehdä hänelle kiusaa. "Pekalla ei oo häntää", he huusivat pyörien piirissä Pekka Töpöhännän ympärillä. Kaikkein häijyin kissoista oli Monni. Hän yritti petkuttaa Pekkaa ja keksiä Pekalle kaikenlaisia harmeja. Pekka on kiltti kissa, mutta ei hän mikään tassukka ole. Ja usein käy sitten niin, että Monni saakin pitkän nenän. Konrad, varsinainen juonenpunoja, ja Monni päättävät järjestää urheilukilpailut. Suunnitelma on selkeä: Konrad toimii tuomarina ja Monni voittaa joka lajissa. Mutta kuinka käy?