Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kaikkea stressistä

Salla Toppinen-Tanner

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kaikkea stressistä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kaikkea stressistä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Työterveyslaitos

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522612235

9789522612236

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjassa pureudutaan stressin syvimpään olemukseen ja etsitään keinoja hallita stressiä ja välttää liiallinen stressi. Aihetta lähestytään monilta eri kantilta: Miten stressistä voi palautua? Tarttuuko stressi? Voiko stressi sairastuttaa? Ovatko toiset alttiimpia stressille kuin toiset? Kirjan kirjoittajat ovat Työterveyslaitoksen eri alojen asiantuntijoita, joista osa on ahertanut stressiaiheen parissa jo usean vuosikymmenen ajan. Kirja soveltuu oppikirjaksi, työelämän ilmiöiden parissa työskenteleville asiantuntijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille oman elämänsä ohjaajille.

Aiheet

stressi

kiire

jaksaminen

työelämä

uupumus

stressinhallinta