Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ukkosen kumu

Wilbur Smith

Kirjasarja: Seven

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ukkosen kumu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ukkosen kumu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9511266241

9789511266242

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Seven

Esittely

Wilbur Smithin Afrikka-romaani vie keskelle raivoisana riehuvaa buurisotaa, silmänkantamattomalle ruohoaavikolle, missä kokonainen kansa - pieni loppuunajettu miesjoukko - taistelee epätoivoisesti olemassaolostaan. Sota on myös Sean Courtneyn omaa yksityistä taistelua, kun ristiriidat kaksoisveli Garrickin kanssa ovat kärjistyneet uhkaaviksi, kun kiihkeän myrsky-yön kaunis, oikullinen rakastettu osoittautuu läheisimmän aseveljen vaimoksi, kun sodan katkeran mielettömyyden keskeltä alkaa hitaasti kirkastua itsenäisen Etelä-Afrikan kuva.

Aiheet

Courtney, Sean,

ikt.

Courtney,

suku, fikt.

seikkailukirjallisuus

historialliset seikkailuromaanit

buurisota

sodat

Etelä-Afrikka

kielletty rakkaus

veljet

kaksoset

vuosisadan vaihde

1800-luku

1900-luku