Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Demonivankilan avaimet

Brandon Mull

Kirjasarja: Mull, Brandon, osa 5

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Demonivankilan avaimet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Demonivankilan avaimet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510386065

9789510386064

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sfinksi on jo vuosisatoja vehkeillyt saadakseen haltuunsa demonivankila Zzyzxin avaamiseen tarvittavat viisi taikaesinettä. Maailmanloppu on enemmän kuin vain pelkkä uhka, mikäli Iltatähden kilta löytää kaksi viimeistä eksoottisille suojelualueille kätkettyä aarretta. Kendra ja muut Aamunkoiton ritarit turvautuvat aikamatkailuun ja Patton Burgessin neuvoihin valmistautuessaan vääjäämättömään voimainkoitokseen. Sfinksi tekee kidnappaamalleen Sethille arveluttavan tarjouksen voimavarojen yhdistämisestä. Mutta onko killan johtaja sittenkään demonivankilan avaimia tavoittelevista pahiksista pahin? Vastapuolien rivit tiivistyvät, ja pelissä on kaikkien aikojen korkeimmat panokset! Yhdysvaltalaisen Brandon Mullin (s.1974) maailmalla miljoonia myyneessä menestyssarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Myyttihovi, Iltatähden kilta, Varjoruton kosketus ja Käärmekonnun salaisuudet.

Aiheet

Kendra,

fikt.

Seth,

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

sarjakertomukset

hyvän ja pahan välinen taistelu

Myyttihovi

magia

etsintä

taikaesineet

sieppaukset

uhat

maailmanloppu

aikamatkat

salaseurat

Iltatähden kilta

ritarit

sfinksit

yliluonnolliset olennot

vankilat

demonit