Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Isän kaipuu

Saara Kinnunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Isän kaipuu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Isän kaipuu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Perussanoma

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9518887624

9789518887624

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Hyvä isäsuhde on voimavara sekä tytölle että pojalle. Isä näyttelee merkittävää osaa ihmisen itsetunnon kehityksessä. Isäsuhteen kivut varjostavat monia elämän alueita, ja Isättömyyden aiheuttama vaillinaisuuden tunne voi seurata vielä aikuisuudessa. Isäsuhteen traumoja voidaan työstää, vaikka konkreettista sovintoa ei olisi mahdollista saavuttaa. Mieli voi päästä rauhaan, vaikka historiaa ei voi kirjoittaa uudelleen. Jeesus tuli kertomaan, että Hänen Isänsä on erilainen kuin maalliset isät ja että Jumalasta voi tulla Isä meidän. Fil. ja valtiotieteen maisteri Saara Kinnunen toimii sosiaalipsykologina ja perheterapeuttina. Hän on julkaissut useita teoksia ja luennoinut laajasti mm. parisuhteeseen ja perheeseen liittyvistä teemoista. Hänen aiempia Perussanoman julkaisemia kirjojaan ovat Kun tiet eroavat (2010) sekä Sovintoon elämän kanssa (2013). Saara Kinnunen sai Suomen tietokirjailijoiden palkinnon vuonna 2010.

Aiheet

vanhempi-lapsisuhde

isät

lapset

vuorovaikutus

isyys

vanhemmuus

isättömyys

traumat

henkinen pahoinvointi

itsetunto

minäkuva

itsetuntemus

usko

kristillisyys

sielunhoito