Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Akryylimaalauksen uusi käsikirja

Phyllis McDowell

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Akryylimaalauksen uusi käsikirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Akryylimaalauksen uusi käsikirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kustannus-Mäkelä

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9518827044

9789518827040

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Helppokäyttöiset ja monille eri pinnoille sopivat akryylivärit ovat monen harrastajataiteilijan suosikkiväline. Parasta niissä on kuitenkin monipuolisuus, ja siksi akryylimaalarin kannattaakin opiskella ja kokeilla rohkeasti eri tekniikoita. Akryylimaalauksen uusi käsikirja opastaa aloittelijaa kiehtovien akryylimaalausten luomisen kaikissa vaiheissa. Perustekniikat, värien sekoittaminen ja miellyttävien sommitelmien luomismenetelmät esitellään helpoin esimerkein ja harjoituksin, jotka vahvistavat osaamista ja innostavat kokeilemaan lisää.

Aiheet

akryylimaalaus

oppaat

työtavat

materiaalit

maalausvälineet

värit

sommittelu

maalaustaide