Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja laulava joulupukki

Kalle Veirto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja laulava joulu...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja laulava joulupukki" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512351536

9789512351534

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Henkan kotiin on tilattu ekologinen raitis polkupyöräilevä joulupukki. Paitsi että pukilla on mustat Hummel-tuulipuvun housut ja että hän yrittää saada Henkkaa laulamaan kanssaan Tonttujen vahtiparaatia, hän on myös kohtalokkaasti unohtanut tuoda Henkan tärkeimmät joululahjat: Sherlock Holmes -karkkipiipun ja Baskervillen koira -playstationpelin. Henkka lähtee isänsä kanssa lumisateeseen jäljittämään hutiloivaa joulupukkia ja törmää retkellä J.K. Kivimutkaan, Karate-Kippiin ja tämän veljeen Banzai Nyrhiseen, Mörkömies Apinaan sekä erääseen Veli-Eino Puustiseen, joka tekee melkein rikoksen. Jäljet johtavat sylttytehtaalle, ja kun Kivimutkilta saadaan myöhemmin illalla naapuriapua, Henkka voi asettua tyytyväisenä nauttimaan joululahjoistaan.

Kovaa kyytiä suosioon noussut Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka -sarja jatkaa täydellä höyryllä. Henkan ja J.K:n joulunvietto on niin riemukasta luettavaa, että motiivit ovat matkalla unohtua. Kalle Veirrolla on jo monesta jäpäkästä nuortenkirjasta tuttu virne suupielessä.

Aiheet

Henkka,

fikt.

Kivimutka,

lastenkirjallisuus

poikakirjat

seikkailu

huumori

sarjakertomukset

joulu

lahjat

etsintä

joulupukit

isät

salapoliisit

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka

helppolukuiset kirjat