Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kohtauksia eräästä avioliitosta

Ingmar Bergman

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kohtauksia eräästä avioliitosta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kohtauksia eräästä avioliitosta" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512076837

9789512076833

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kohtauksia eräästä avioliitosta -teoksessa elokuvaohjaaja Ingmar Bergman esittäytyi ensimmäisen kerran kirjailijana. Tästä kuusiosaisesta sarjasta on tehty myös tv-sarja ja elokuva. Bergman on sanonut, että näiden kohtausten kirjoittamiseen meni kaksi ja puoli kuukautta ja niiden kokemiseen aikuisen ihmisen elämä. Lähtökohtana oli näytelmän kolmas kohtaus, jossa mies tulee kotiin pahaa aavistamattoman vaimonsa luo ja kertoo aikovansa lopettaa heidän suhteellisen hyvän avioliittonsa ja lähteä tiehensä toisen naisen kanssa. Asetelmasta syntyi kuusi erillistä dialogia rakkaudesta, avioliitosta ja kaikesta mahdollisesta muusta. Kohtaukset seuraavat päähenkilöiden Johanin ja Mariannen tarinaa eri aikoina. Johan ja Marianne suovat itselleen oikeuden olla ihmisiä, ja esiin astuu kaksi henkilöä, jotka eivät puhu vain Bergmanin äänellä vaan omallaan.

Aiheet

elokuvat

käsikirjoitukset

näytelmät

avioliitto

dialogi

aviopuolistot