Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suuri savustuskirja

Ari Manninen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suuri savustuskirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suuri savustuskirja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9523211730

9789523211735

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Savustaminen on hauskaa ja helppoa, kun käytät oikeita välineitä ja menetelmiä Savustus on ikivanha tapa kypsyttää ruokaa sekä parantaa samalla sen makua ja säilyvyyttä. Koska nykyaikaiset kylmälaitteet, pakkausteknologia ja nopeat kuljetukset mahdollistavat keskittymisen herkullisten makujen maailmaan, savustajan ei tarvitse enää pyrkiä kuivattamaan kalaa tai lihaa tarpeettomasti. Perinteisten savustimien ja menetelmien rinnalle onkin tullut valtava määrä uusia ratkaisuja, jotka tarjoavat savustusharrastajalle lähes loputtomasti kokeiltavaa. Savustuksesta on sanottu, että se ei ole tiedettä vaan taidetta. Tämän ajattelutavan vaalijat pitävät usein vanhoja savustusmenetelmiä lyömättöminä ja väittävät, että vain avotulella synnytetty savu antaa parhaan aromin ruokaan. Erä-lehden pitkäaikainen avustaja Ari Manninen ei kiistä perinteen merkitystä ja arvostaa taidetta ja jopa savustusfilosofiaakin, mutta hyödyntää tieteellistä tutkimusta kehittäessään erilaisille savustimille ja elintarvikkeille parhaiten sopivia savustusmenetelmiä.

Aiheet

savustus

ruoanvalmistus