Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kerttu ja Hannu

runoja

Riina Katajavuori

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kerttu ja Hannu : runoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kerttu ja Hannu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513140288

9789513140281

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Riina Katajavuori haastaa Bruno Bettelheimin ja tulkitsee kaikkien tuntemaa Grimmin satua uudella, omalla tavallaan. Mitä tapahtuu sadun jälkeen? Koteloituivatko piparkakkutalon aiheuttamat traumat sisarusten sisään? Kaipaavatko he joskus vartuttuaan, syyllisyyttä tuntien, kaikkea sitä mässäilyä? Katajavuori uudelleenkirjoittaa myös toisen tunnetun sisarusparin sielunelämää. Tommi ja Annika muistetaan kunnollisuuden perikuvina, jotka Peppi sai mukaan hurjiin seikkailuihinsa. Mutta millainen on Tommin ja Annikan aikuisuus ilman Peppiä rinnallaan? Satusukellusten lisäksi Katajavuori ilottelee viidennessä kokoelmassaan runokriisin syövereissä. Runous saa kyytiä ja sanat harvenevat nuotiotulen ääressä. Maisemaan jää vain vaativina höyryäviä eläimiä. Riina Katajavuoren edellinen runokokoelma Koko tarina ilmestyi 2001 ja oli sekä Tanssiva karhu- että Einari Vuorela -palkintoehdokas. Hänen kiitetty romaaninsa Lahjat oli Runeberg-ehdokkaana 2004.

Aiheet

runot

lapsuus

kirjoittaminen

lyriikka