Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Lapselle hyvä päivä tänään

näkökulmia 2010-luvun varhaiskasvatukseen

Petteri Mikkola

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Lapselle hyvä päivä tänään : näkökulmia 2010-luvun...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Lapselle hyvä päivä tänään" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Pedatieto

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9529260288

9789529260287

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Varhaiskasvatustyössä on lähdetty kehittämään yhä vahvemmin vuorovaikutusta, leikkiä ja lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Petteri Mikkola ja Kirsi Nivalainen tarkastelevat kirjassaan päiväkotityön traditiota sekä työn kehittämisen haasteita ja mahdollisuuksia. Painopisteen siirtäminen toiminnan suunnittelusta vuorovaikutuksen tutkimiseen vahvistaa työyhteisön pedagogista tietoisuutta. Jokainen kohtaaminen ja vuorovaikutustilanne aikuisen ja lapsen välillä on merkityksellinen. Kohtaamiseen tarvitaan hyvin organisoitua, kiireetöntä arkea, jossa jokaista hetkeä osataan arvostaa.

Aiheet

varhaiskasvatus

lapset

kasvatus

lapsuus

päivähoito

pedagogiikka

vuorovaikutus

pienryhmät

leikki

oppiminen

päiväkodit

tiimityö

työyhteisöt