Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Satujen valtakunta

J. R. R. Tolkien

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Satujen valtakunta - Perinteisiä satuja

10,00 €

Toimitus Suomeen 6,00 €

Yhteensä 16,00 €

Käytetty - hyvä (K3)

Sidottu, kuvakannet

1987

Ilkan kirja ay

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510406899

9789510406892

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

<strong>Loistelias kokoelma Tolkienin tarinoita ja runoja</strong>
<em>Satujen valtakunta</em> on upeasti kuvitettu yhteisnide useasta J. R. R. Tolkienin teoksesta &ndash; nyt mukana myös <em>Tom Bombadilin seikkailut!</em>
Jokaisen Tolkien-fanin perusteokseen sisältyvät ritariajan komedia <em>Maamies ja lohikäärme</em>, fantasiakertomus <em>Seppä ja Satumaa</em> ja leluksi loihditun koiran huikeista seikkailuista kertova <em>Roverandom</em>. Kirjasta löytyvät myös Tolkienin kuuluisa essee <em>Saduista</em> ja tarina <em>Niukun lehti</em>, joka peilaa kirjailijan omaa kertojanuraa ja luomisen tuskaa. Kokoomateoksen laajennettuun laitokseen kuuluu lisäksi Tolkienin ihastuttava hobittirunokirja <em>Tom Bombadilin seikkailut</em>. Teosta kuvittaa Alan Leen 50 herkkää piirrosta.
Oxfordin yliopiston professori, filologi John Ronald Reuel Tolkien (1892&ndash;1973) tunnetaan nykyaikaisen fantasiakirjallisuuden isänä, joka teki varsinaisen kirjallisen läpimurtonsa 1960-luvulla. Tuolloin hänen <em>Hobitti</em>-esikoisromaaninsa (1937) jatkoksi kirjoittamansa fantasiajärkäle <em>Taru Sormusten herrasta</em> (1954&ndash;55) herätti poikkeuksellista vastakaikua amerikkalaisilla yliopistokampuksilla. Tämä nykykirjallisuudessa ainutlaatuinen teos on säilyttänyt suosionsa lukijapolvelta toiselle ja se on valittu lukuisissa äänestyksissä vuosisatansa kirjaksi. Peter Jacksonin suuren <em>Hobitti</em>-elokuvatrilogian päätösosa <em>Hobitti &ndash; Sinne ja takaisin</em> saa ensi-iltansa joulukuussa 2014.

Aiheet

kirjallisuudentutkimus

sadut

englanninkielinen kirjallisuus

lastenkirjallisuus

kertomukset

fantasiakirjallisuus

pienoisromaanit