Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Metallica

tarinat laulujen takana

Chris Ingham

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Metallica : tarinat laulujen takana

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Metallica" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522201812

9789522201812

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Metallica on saanut kasan Grammy-palkintoja, nähnyt viiden albuminsa nousevan ykköseksi Billboard 200 -listalla, myynyt yli 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Yhtyeen vuonna 2008 ilmestynyt albumi Death magnetic saavutti ykköstilan samaan aikaan Britanniassa ja USA:ssa sekä pääsi soitetumpien joukkoon myös yli 30 muussa maassa. Suomessa Metallica on yksi kaikkien aikojen suosituimmista bändeistä. Tarinat laulujen takana -kirja pureutuu Metallican merkittävään historiaan ja yhtyeen jäsenet kertovat kirjassa ensikäden tietoa yhdeksän studioalbuminsa suosituimpien kappaleiden taustoista ja synnyistä.

Aiheet

Metallica.

laulut

äänilevyt

heavy rock

muusikot

yhtyeet

Yhdysvallat

diskografiat

1980-luku

1990-luku

2000-2009