Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Satujoogaa

joogaharjoituksia ja tarinoita lapsille

Paula Kiuru

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Satujoogaa : joogaharjoituksia ja tarinoita lapsil...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Satujoogaa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510358444

9789510358443

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Satujoogaa on ensimmäinen suomalainen lasten joogakirja. Se tutustuttaa joogaan leikkisästi satujen lukemisen lomassa. Kirja sisältää kolme lämminhenkistä tarinaa, joiden juoneen eläydytään tekemällä erilaisia joogaliikkeitä. Aavikkokettu Vedan, talviunilta heränneen karhuperheen ja merenneito Desmidian seikkailujen aikana muun muassa heilutellaan häntää alaspäin katsova koira -asennossa, venytellään rintakehää kobra-asennossa ja seistään puu-asennossa. Joogaliikkeillä maustetut tarinat virkistävät, rentouttavat ja rauhoittavat sekä lapsen mieltä että kehoa. Samalla lapsen itsetuntemus vahvistuu. Liikkeisiin on kuvalliset ohjeet, joten niitä on helppoa ja turvallista tehdä. Kirja sopii liikunnallisiin leikkihetkiin niin kotona, päiväkodissa kuin kerhossa. Paula Kiuru on Integral Yogar -opettaja ja tamperelaisen Om Yoga ?koulun perustaja. Karoliina Tiilikainen on terveystiedon ja biologian opettaja, joka on ohjannut äitiys- ja lastenjoogaa Om Yoga -koulussa.

Aiheet

lastenkirjallisuus

sadut

venyttely

voimistelu

liikuntakasvatus

harjoitukset

satuliikunta

jooga

lapset