Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Näkymätön poika

Holly Goldberg Sloan

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Näkymätön poika

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Näkymätön poika" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510386588

9789510386583

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sam Border ei käy koulua. Hänellä ei ole puhelinta eikä hän tunne elokuvatähtiä. Hän elää isänsä ja veljensä kanssa pakettiautossa, joka aika ajoin siirtyy kaupungista toiseen. Isä elää pikkurikoksilla, auringon laskettua pojat etsivät ruokaa. Sitten Sam näkee Emilyn. Emily laulaa, ei kovin hyvin, mutta heidän välilleen syntyy vahva yhteys. Ensi kertaa veljekset tutustuvat siihen, mitä useimmat kutsuvat tavalliseksi arjeksi. Alkaa kapina lainsuojattomuudesta kohti elämää, jossa veljesten ei tarvitse olla näkymättömiä. Näkymätön poika on nuortenromaani vailla vertaa, kirja jossa rakkauden ja itsenäistymisen kaipuu näyttäytyy uudesta suunnasta. Jännitys ja huumori vuorottelevat juuri sillä herkullisella tavalla, joka saa lukijan vuoroin naurun, vuoroin liikutuksen kyyneliin. Käsikirjoittaja Holly Goldberg Sloan on Samin tavoin viettänyt liikkuvaa elämää: hän syntyi Michiganissa ja vietti lapsuutensa Kaliforniassa, Alankomaissa, Istanbulissa, Washingtonissa ja Oregonissa. Hän on käsikirjoittanut ja ohjannut useita koko perheen elokuvia.

Aiheet

Border, Sam,

fikt.

nuortenkirjallisuus

nuorten aikuisten kirjat

psykologiset romaanit

irtolaisuus

perheet

perhe-elämä

ongelmat

mielenterveyshäiriöt

isät

puhumattomuus

pojat

kaipaus

tavallisuus

arki

ihastus

tytöt

etsintä

kadonneet

pikkurikolliset

veljet

asuinalueet

Yhdysvallat

Utah