Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Huippukokki

aloittelijasta kodin keittiömestariksi

Risto Karmavuo

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Karmavuo Risto : Huippukokki - Aloittelijasta kodin keittiömestariksi

5,00 €

Toimitus Suomeen 6,90 €

Yhteensä 11,90 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Sidottu, kuvakansi

2008 / 1

Vantaan Antikvariaatti Oy

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9518511187

9789518511185

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tämä kirja ei sisällä yhtään reseptiä. Niitä löytyy erilaisista keittokirjoista ja lehdistä tänä päivänä enemmän kuin koskaan eläissään ehtii ruuaksi saakka valmistaa. Monelle kotikokkaajalle pelkkä resepti voi tuottaa päänvaivaa. Mausteet ja grammamäärät on resepteissä kyllä kerrottu tarkkaan, mutta miten ruuanlaitossa pääsee alkuun? Kuinka paljon ja millaisia raaka-aineita ruoka-annosta varten tulisi ostaa? Miten hankittuja raaka-aineita käsitellään: miten ne pilkotaan, maustetaan ja kypsennetään? Ja miten tuosta raaka-ainetulvasta syntyy kokonainen annos, jossa kastike ei ole kylmää, liha kärähtänyttä tai lisäkkeet raakoja, ja joka saa kotikokinkin näyttämään ammattilaiselta? Huippukokki toimii perusteoksena kokkaamisesta kiinnostuneelle sekä toisaalta antaa uusia vinkkejä ja ammattilaisen neuvoja kokkausharrastuksessa jo edenneelle. Kirja esittelee selkeällä tavalla yleisimmät raaka-aineet ja kertoo miten niistä valmistetaan ruokaa. Näiden selkeiden ruuanvalmistuksen perusohjeiden pohjalta lukija kykenee itsenäisesti valmistamaan onnistuneita ruokalajeja ja selviytymään vaativistakin resepteistä. Risto Karmavuo (s. 1977) on helsinkiläinen toimittaja ja hotelli- ja ravintola-alan opettaja Haaga Instituutissa. Hänen erikoisalaansa ovat ruoka ja viini sekä näiden onnistunut yhdistäminen. Hän on tuonut viiniä ja ruokaa esiin useissa kirjoissa, artikkeleissa, radio ja televisio-ohjelmissa sekä pitää aiheesta jatkuvasti kursseja ja luentoja. Karmavuo on jäsen kansainvälisissä Chaine des R$Cotisseurs (paistinkääntäjien veljeskunta) sekä Circle of Wine Writers -järjestöissä.

Aiheet

ruoanvalmistus

keittokirjat

ruokaohjeet