Valitse kunto
Ehdotettu tuote
Karmavuo Risto : Huippukokki - Aloittelijasta kodin keittiömestariksi
5,00 €
Käytetty - erinomainen (K4)
Sidottu, kuvakansi
2008 / 1
Vantaan Antikvariaatti Oy
Haetaan tuotteita...
Tiedot
Kustantaja/julkaisija
Sotateos
Sidosasu
Sidottu, kuvakannet
ISBN
9518511187
9789518511185
Tuoteryhmät
Ei tiedossa
Kieli
suomi
Alkuperäinen nimi
-
Esittely
Tämä kirja ei sisällä yhtään reseptiä. Niitä löytyy erilaisista keittokirjoista ja lehdistä tänä päivänä enemmän kuin koskaan eläissään ehtii ruuaksi saakka valmistaa. Monelle kotikokkaajalle pelkkä resepti voi tuottaa päänvaivaa. Mausteet ja grammamäärät on resepteissä kyllä kerrottu tarkkaan, mutta miten ruuanlaitossa pääsee alkuun? Kuinka paljon ja millaisia raaka-aineita ruoka-annosta varten tulisi ostaa? Miten hankittuja raaka-aineita käsitellään: miten ne pilkotaan, maustetaan ja kypsennetään? Ja miten tuosta raaka-ainetulvasta syntyy kokonainen annos, jossa kastike ei ole kylmää, liha kärähtänyttä tai lisäkkeet raakoja, ja joka saa kotikokinkin näyttämään ammattilaiselta? Huippukokki toimii perusteoksena kokkaamisesta kiinnostuneelle sekä toisaalta antaa uusia vinkkejä ja ammattilaisen neuvoja kokkausharrastuksessa jo edenneelle. Kirja esittelee selkeällä tavalla yleisimmät raaka-aineet ja kertoo miten niistä valmistetaan ruokaa. Näiden selkeiden ruuanvalmistuksen perusohjeiden pohjalta lukija kykenee itsenäisesti valmistamaan onnistuneita ruokalajeja ja selviytymään vaativistakin resepteistä. Risto Karmavuo (s. 1977) on helsinkiläinen toimittaja ja hotelli- ja ravintola-alan opettaja Haaga Instituutissa. Hänen erikoisalaansa ovat ruoka ja viini sekä näiden onnistunut yhdistäminen. Hän on tuonut viiniä ja ruokaa esiin useissa kirjoissa, artikkeleissa, radio ja televisio-ohjelmissa sekä pitää aiheesta jatkuvasti kursseja ja luentoja. Karmavuo on jäsen kansainvälisissä Chaine des R$Cotisseurs (paistinkääntäjien veljeskunta) sekä Circle of Wine Writers -järjestöissä.