Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Ankarat avotunturit

retkeile turvallisesti talvituntureilla ja Arktiksella

Kari Vainio

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Ankarat avotunturit : retkeile turvallisesti talvi...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Ankarat avotunturit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Pen & Paper

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522940488

9789522940483

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kari "Vaiska" Vainion retkeilyharrastus täyttää 50 vuotta vuonna 2014, eikä harrastukselle näy loppua. Vaiskan latu on kulkenut partion, Puolustusvoimissa sissikouluttajan tehtävän ja Laskuvarjojääkärikillan reserviläistoiminnan kautta luontomatkailuyrittäjäksi. Hänen yrityksensä on Suomessa ainoa, joka kouluttaa arktisen vaeltamisen taitoja ja lähettää säännöllisesti retkikuntia kaukaisille ja kylmille seuduille. Kädessäsi on kirja, jossa käsitellään niitä tietoja ja taitoja, jotka ovat tarpeen vaativilla talvivaelluksilla. Kirja on tarkoitettu retkeilyn ammattilaisille ja niille kokeneille harrastajille, jotka haluavat kehittyä lajissa ja tehdä yhä vaativampia retkiä puuttomassa tunturissa ja arktisilla alueilla. Kirjassa käsitellään perusteellisesti vaellusolosuhteet, liikkuminen, majoittuminen, toimintakyvyn ylläpito, riskien arviointi ja toiminta yllättävissä tilanteissa. Kirjan tekniikat on kehitetty ja hyväksi koettu lukemattomissa retkikunnissa Suomen ja Ruotsin Lapissa, Huippu vuorilla, Grönlannissa ja arktisella merijäällä.

Aiheet

vaellus

arktinen alue

retkeily

tunturit

talvi

jäätiköt

kylmyys

pakkanen

retkeilyvarusteet

pukeutuminen

paikannus

majoitus

teltat

ruokailu

ravinnontarve

vaaratilanteet

hätätilanteet

riskinarviointi

lumivyöryt

myrskyt

iglut

lumirakentaminen

onnettomuudet

ensiapu

evakuointi

petoeläimet

jääkarhu