Ostoskori

Ei tuotteita ostoskorissa

Kuntoluokitus
K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyv
K2 - tyydyttv
K1 - kehno

Hae tmn kauppiaan valikoimista:
Tekij:

Nimike:


Tarkempi haku...

Osoite:
Kyyhkyrinne 1
01450 Vantaa


Puhelin:
0400-432119
kyyhkyrinteenkirja@gmail.com
Y-tunnus:
2107371-9

Kauppiaan uusimmat:

21.11.2018
Somersalo Aili
Mestaritontun seikkailut

20.11.2018
Lewis C. S
Narnia - Kaikki tarinat

20.11.2018
Melleri Arto
Pkallolipun alla - Proosateokset

13.11.2018
Mikkola Annukka
Ksityn pikkujttilinen

12.11.2018
Miller Henry
Kravun kntpiiri

12.11.2018
Aaltonen Erkki
Unohdettu Rykmentti - JR 36:n tie Simpeleelt Laatokalle loppukesll 1941

11.11.2018

Laivat ja merenkulku

10.11.2018
Hara Tameichi - Saito Fred
Japanilainen Hvittjkapteeni

10.11.2018
Tolkien J.R.R
Keskeneristen tarujen kirja

10.11.2018
Lindgren Astrid
Veljeni leijonamieli

9.11.2018
Gabaldon Diana
Matkantekij

9.11.2018
Hawking Stephen
Ajan lyhyt historia - Kuvitettu laitos

9.11.2018
Virpi Kari - Leskel Ari
Suuri Pop Toivelaulukirja 3

9.11.2018
Virpi Kari - Leskel Ari
Suuri Pop Toivelaulukirja 2

8.11.2018
Leitzinger Jorma
Ilomantsista itn - Ilomantsin tuhoamistaistelut 1944

8.11.2018
Ilves J. M.
Sorjonen - Loppupeli

8.11.2018
Gabaldon Diana
Sydnverellni kirjoitettu

6.11.2018
Haukio Jenni
Katso pohjoista taivasta

6.11.2018
Arnkil Tom Erik
Dareioksen kirja - Kuninkaan korva osa V

5.11.2018
Cussler Clive
Kyklooppi

2.11.2018
Okkonen Onni
A. Gallen-Kallela elm ja taide

2.11.2018
Gabaldon Diana
Sudenkorento

1.11.2018
Erkkil Veikko
Kittil toisessa maailmansodassa - Kertomuksia sotavuosilta 1939-1945 Kittiln veteraanimatrikkeli

28.10.2018
Kunnas Kirsi
Tapahtui Tiitiisen maassa

24.10.2018
Cussler Clive - Cussler Dirk
Kaanin aarre

13.10.2018
Remes Ilkka
Pkallokehrj

12.10.2018
Riordan Rick
Eksynyt sankari - Olympoksen sankarit 1

11.10.2018
Mitchell Margaret
Tuulen viem

11.10.2018
Remes Matti
Sukellus

9.10.2018
Remes Matti
Tappava tuliainen

9.10.2018
Eco Umberto
Foucaultin heiluri

9.10.2018
Lehvslaiho Reino
Rintamalotat

28.9.2018
Bergreen Laurence
Yli maan ren - Magalhesin kohtalokas purjehdus maailman ympri

27.9.2018
Disney Walt
Aku Ankka Nkispainos Vuosikerrasta 1965 II Osa

27.9.2018
Disney Walt - Rosa Don
Temppeliherrojen ktketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita

24.9.2018
kerstrm Jenny
Suuri keittokirja - Prinsessojen Keittokirja

24.9.2018
Myllyniemi Seppo
Sodan monet kasvot - Sisllissota Hmeess 1918

22.9.2018
Isokallio Kalle
Vapaa Velkua

22.9.2018

Vintage fashion - Muodin vuosikymmenet

21.9.2018
Child Lee
61 tuntia

21.9.2018
Le Guin Ursula
Maameren tarinat 1-3 - Maameren velho - Atuanin holvihaudat - Kaukaisin ranta

20.9.2018
Iggulden Conn
Keisari 3 - Miekkojen kentt

19.9.2018
Cussler Clive - Kemprecos Paul
Andrea Dorian salaisuus

19.9.2018
Child Lee
Kovemman kautta

19.9.2018
Springsteen Bruce
Born to run - Omaelmkerta

18.9.2018
Disney Walt
Sammon salaisuus ja muita Don Rosan parhaita

18.9.2018
Roetzel Bernhard
Tydellinen herrasmies - Klassisen miestenmuodin ksikirja

18.9.2018
Rice Jonathan
Pokka Pit Hyacinth Bucket - Etikettiopas sosiaalisten tikapuiden alapienoille

18.9.2018

Suomen kansallisfilmografia 3 1942-1947

18.9.2018
Fagerholm Monika
Ihanat naiset rannalla

8.9.2018
Lindgren Astrid
Astrid Lindgrenin rakkaimmat sadut II

7.9.2018
Vargas Fred
Hyisi aikoja

6.9.2018
Pratchett Terry
Totuuden torvi

3.9.2018

Mit miss milloin 1954

3.9.2018
Persson Leif GW
Lindamurha

1.9.2018
Erkkil Veikko - Iivari Pekka
Tuhotut kodit, tuhotut sillat - Lapin sodan monta historiaa

30.8.2018

Mit miss milloin 1952

30.8.2018

Mit Miss Milloin 1958

30.8.2018

Mit miss milloin 1955

30.8.2018
Asplund Ulla
Sahtikirja

30.8.2018
Holmstrm Lars
Vlirauhan ja jatkosodan pivi ja it - Tulenjohtajana 6. Divisioonan taisteluissa

30.8.2018
Adler-Olsen Jussi
Poika varjoista

27.8.2018
hqvist Harald
Talvisota minun nkkulmastani

23.8.2018
Kaakinen Jussi - Kuisma Juha - Manninen Kirsti
Suomen lasten taidehistoria

22.8.2018
Pitknen Silja - Sutinen Ville-Juhani
Vrssyj sielt ja tlt - Hiski Salomaan elm ja laulut

22.8.2018
Koli Lauri
Suomen kalat

20.8.2018
Lckberg Camilla
Saarnaaja

16.8.2018
Cussler Clive
Aleksandrian aarre

15.8.2018
Kotro Arno - Lindholm Olli ( Arno Kotron Omiste )
Yhden miehen varietee - Olli Lindholm

15.8.2018
Sage Angie
Varjo - Septimus Heap 2

15.8.2018
Kovacs Kati
Karu selli

9.8.2018
Ishiguro Kazuo
Pitkn pivn ilta ( Keltainen Kirjasto )

8.8.2018
Kivimki Ville
Murtuneet mielet - Taistelu suomalaissotilaiden hermoista 1939-1945

8.8.2018
Lehvslaiho Reino
Sotkalla sodassa

8.8.2018
Lehvslaiho Reino
Seesjrven sissit

8.8.2018
Lehvslaiho Reino
Soturit

8.8.2018
Lckberg Camilla
Merenneito

31.7.2018
de Caulaincourt Louis
Napoleonin mukana Venjll

29.7.2018
OHagan Andrew
Maf-koira ja hnen ystvns Marilyn Monroe (Keltainen kirjasto 424)

29.7.2018
Child Lee
Vihollinen

20.7.2018
Siren Esa
Rukajrven korpisissit - Rukajrvi 1

2.7.2018
Keskisarja Teemu
Tolvajrven jlkeen - Suurtaistelun ihmisten historia

1.7.2018
Aleksijevits Svetlana
Tsernobylist nousee rukous ( Keltainen kirjasto No. 467 )

25.6.2018
Smith Wilbur
Polttava Rannikko

25.6.2018
Lehvslaiho Reino
Tuntsan Sota

25.6.2018
Lehvslaiho Reino
Lottien sota

25.6.2018
Lehvslaiho Reino
Tukikohta palaa

21.6.2018
Smith Wilbur
Kultakettu

20.6.2018
Kepler Lars
Vainooja

20.6.2018
Smith Wilbur
Palava maa

16.6.2018
Child Lee
Tilinteko

14.6.2018
Stein George H.
Waffen SS - Hitlerin eliittikaarti sodassa 1939-1945

12.6.2018
Remes Matti
Verenpunainen spiraali

11.6.2018
King Stephen
Liseyn tarina

9.6.2018
Guillou Jan
Pohjoinen valtakunta

6.6.2018
Herriot James
Ystvistni, rakkaudella

5.6.2018
Pohls Maritta - Latva-ijo Annika
Lotta Svrd - Kytnnn isnmaallisuutta

1.6.2018
Nesser Hkan
Kaalbringenin Kurkunleikkaaja

30.5.2018
Sarjanen Petri
Valkoinen kuolema - Talvisodan legendaarisen tarkka-ampujan Simo Hyhn tarina

25.5.2018
Stenros Manne
Helsingin saaristo - The Helsinki Archipelago - Helsingfors Skrgrd

Kyyhkyrinteen Kirja

Kyyhkyrinteen Kirja on netissä ja messuilla toimiva antikvariaatti. Meillä on useamman vuosikymmenen kokemus vanhoista kirjoista.









 


Toimitustavat:

Toimitamme tilaukset ennakkomaksua vastaan. Vahvistamme tilauksesi ja ilmoitamme tilinumeron ja kokonaishinnan lähetyskuluineen sähköpostilla. Lähetämme tilauksesi, kun suoritus näkyy tilillämme. Pidämme tuotteita varattuina 7pv tilausvahvistuksen lähettämisestä

Toimituskulut

Pienlähetykset ( alle 30mm paksu / 500gr )  2,50€

Postipaketti 5€                                 

                                                                                                                                                                                       

Pakettitoimitusmaksulla voit tilata useampia kirjoja,   emme peri korkeampaa toimituskulua kotimaan toimituksista.                                                                                                                                 

Mikäli tilauksesi ylittää 70€, emme peri lainkaan toimituskuluja

Nouto varastostamme Vantaalta on mahdollista erikseen sovitttaessa. Tällöin maksutapana käy käteinen sekä pankki- ja luottokortit.

Laskulla toimitamme vain kirjastoille.













 



Erikoistumisalue:
Antikvariaatti

Ajankohtaista:
24.3.2016 15:49:41